Buketbånd

Buket bånd

Anmeldelser: 0,00 0 1 2 3 4 basert på 0 anmeldelser.

JMband, en ledende leverandør av bukettbånd i Norge

Enten du er ute etter blomsterbånd, bukettbånd eller kransbånd, kan vi levere bestillingen din med de beste prisene, god kvalitet og profesjonell service.

Søknad

Våre kransbånd og begravelsesband brukes til å sende en endelig personlig hilsen til den avdøde ved begravelsen eller ved begravelsen sammen med den store store begravelseskranse eller med den fine bryllupsdekorasjonen eller buenbuketten eller kanskje det vakre hjertet som kan gjøres i forskjellige størrelser og former. Alle kranser, buketter og dekorasjoner er gjort veldig spesielle og er unike i farger og komposisjoner av vakre blomster, og akkurat som tapene er laget spesielle og unike, akkurat som du vil ha dem til sist med å dele med et kjære familiemedlem eller nær venn, kollega eller god nabo i mange år.

Kransbånd består vanligvis av to bånd ender, men det kan også være tre eller fire avhengig av hvor mye tekst som skal stå. Teksten er selvsagt veldig personlig, men den kan også skrives på mer formelle vilkår, men det er vanligvis laget slik at navnene på kransens donorer, dekorasjonen eller buketten er sist, mens den andre teksten er på eller den første enden. Hvis det er vanskelig å formulere den siste hilsen på kransbåndet, kan du få hjelp med det ved å lese produktsiden vår, der vi har en liste over tekstforslag som spenner fra den mer vanlige teksten "Takk for alt" til "God reise, vi ser opp der ".

Materialer

Materialet fra hvilket ledninger er laget kalles Polyprotex, som er en slags polypropylen. Den er vannavstøtende og har en vakker skinnende refleksjon, såkalt "glanset" eksteriør, hvor vi skriver ut. Det er mulighet for å bestille frynser som du kan legge på båndets ender, det gir et elegant inntrykk, men det kan også unngås, og du kan klippe endene inn i andre motiver som V-kutt, pilespiss eller diagonal kutt, du kan se illustrasjoner av på produktsiden. Få det skreddersydd til det som passer deg best og ditt personlige farvel.

Fremstillings

Vi bruker termisk overføringsteknikk til å skrive ut kransbånd til begravelse, her brukes en spesiell film av høy kvalitet. Et slikt trykk er motstandsdyktig mot riper og gnidning, og betyr at teksten forblir tydelig og intakt til tross for vær og vind. Det er tre forskjellige blekk å velge mellom: metallisk gull, metallisk sølv og vanlig svart. Metallisk gull og sølv er bra for de fleste bånd, teksten blir vakker, klar og skinnende. Den svarte blekk kan brukes til de lyse båndfarger der det ser tydelig ut.

Online Design

Måten vi tilbyr å lage kransebånd med egen personlig tekst er enkelt og raskt. Med vår avanserte online designer på vår hjemmeside kan du stille din egen vakre skreddersydde kranse med tekst hjemme. Det er også den raskeste når det gjelder leveringstid når du har bestilt den online. Designeren er enkel og håndterbar, du kan hele tiden se på skjermen, hvordan resultatet blir, fra det du velger, og du kan ta deg tid til å finne bare ordene og se hva du vil hilse på fra deg må ha. Du kan prøve ut flere forskjellige skrifttyper, justere størrelsen og plasseringen, endre din personlige tekst og endre blant tilgjengelige farger på bånd og utskrifter. Bestilling kranse på nettet gir deg den tiden du trenger.

Tilgjengelighet

Blomsterbutikker, som gjør begravelseskroner, gjør vanligvis kransbånd og begravelsesbånd eller gjør dem til begravelseskransen, buebuket, hjertet eller viklingen. Mulighetene er også tilgjengelige online i dag, og det vi kan tilby i forhold til blomsterbutikker, er at du kan bruke tiden du trenger for å designe kransbåndet du føler er riktig. Vi er også raske og stolte over kvalitet og god pris.

Kransbånd brukes til begravelsesbånd, så folk kaller det også begravelser. Denne vakre båndet følger alltid blomster som er vakkert satt sammen. Dette spesielle og personlige bandet brukes til å feste bue buketter og baby dekorasjoner.

Leverings- og transittid

Vi vet at kransbånd og begravelser bør brukes innen kort tid etter bestilling, så vi gjør vårt beste for å skrive ut og sende dem umiddelbart.

Vi leverer hvor som helst i Norge. Vanligvis er transittiden ca. en dag hvis din fraktadresse er lokalisert eller i nærheten av store byer i Norge som; Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad, Tromsø, Sandnes etc. Levering til fjerntliggende områder i Norge kan ta en ekstra dag eller to.