Bånd for Diverse Arrangementer

Kjøp tilpassede bånd med eller uten trykk til markedets beste priser. Vi er eksperter på bånd med eller uten trykk.

 • En kvinne som har på seg en rosa sash med ordene brud som skal være.

  Missebånd

  Skap synlighet og gjenkjennelse med våre bånd.

  Vis utvalg
 • Saks klipper et rødt bånd på en grå bakgrunn.

  Innvielsesbånd

  Gjør din innvielse minneverdig med våre innvielsesbånd.

  Vis utvalg
 • En blomsterkrans med ordene minnesmerke på.

  Bukettbånd

  Hev dine seremonier med våre elegante girlander.

  Vis utvalg
 • En illustrasjon av en målstrek med ordene sluttid løpstid.

  Målbånd

  Skap spenning ved målstreken med våre bånd.

  Vis utvalg

Vi trives med fornøyde kunder

JM Band tilbyr fleksible løsninger for arrangementer og bedrifter i alle størrelser. Her er noen av dem vi har levert til tidligere.

Logoen til musickhuset aarhuss.
Logoen til friheden dk på grønn bakgrunn.
Et grønt merke med ordene studenter let's party bologna.
Grim fest-logo med lyn på grønn bakgrunn.
En oase av liv plantarama logo.

Gjør ditt arrangement unikt med våre bånd

Våre bånd er laget av holdbare materialer som sateng eller polyester, og sikrer langvarig kvalitet og komfort. Med ulike bredder, farger og trykkemuligheter kan våre bånd tilpasses individuelle behov og branding. Enten det er for seremonier, arrangementer eller andre spesielle anledninger, legger våre bånd til en ekstra touch av eleganse og personlighet.

Unike Uttrykk

Personlig tilpassede bånd fra JM Band lar deg skape en unik uttrykk for enhver anledning. Enten det er for festlige arrangementer, konkurranser eller seremonier, kan våre bånd tilpasses med ønsket tekst og design. Med vår avanserte online designer kan du eksperimentere med farger, skrifter og logoer for å skape det perfekte båndet som matcher din visjon. Våre bånd er av høy kvalitet, enkle å feste og kan brukes til en rekke formål. Design dine egne bånd på nettet og legg til en unik og minneverdig touch på arrangementene dine.

En kvinne som krysser målstreken i et løp.

Imponerende og Personlig

Design dine egne sløyfer og tilpass dem nøyaktig etter dine preferanser og budsjett. Vår online designer lar deg eksperimentere med forskjellige farger, skrifter og logoer, slik at du kan skape et unikt utseende. Med våre konkurransedyktige priser og høy kvalitet kan du få sløyfer som passer budsjettet ditt uten å kompromisse med utseende og holdbarhet. Enten det er for målstreken i et løp, en seremoni eller en konkurranse, er våre selvdesignede sløyfer den perfekte løsningen for å legge til en imponerende og personlig touch. Spar penger og få full kontroll over designet med våre selvdesignede sløyfer fra JM Band.

FAQ - Få svar på spørsmålene dine

Hva er materialet til båndene?

Våre bånd er laget av holdbare materialer som sateng eller polyester, og sikrer langvarig kvalitet og komfort under bruk.

Kan jeg få båndene i forskjellige lengder?

Ja, våre bånd er tilgjengelige i standard lengder, men vi tilbyr også tilpassede løsninger der du kan få båndene kuttet til ønsket lengde.

Kan jeg få trykt logoer eller tekst på båndene?

Ja, vi tilbyr trykk av logoer, tekst eller andre designelementer på båndene våre. Det lar deg tilpasse dem for dine spesifikke behov eller branding.

Kan jeg få båndene i forskjellige farger?

Ja, våre bånd kommer i et bredt utvalg av farger. Du kan velge fargen som best matcher temaet til arrangementet eller organisasjonen din.

 • En kvinne klipper blomster i en blomsterbutikk.

  Blomsterbutikker

  Med vårt brede utvalg av farger, design og materialer kan du lage vakre og unike kranser og innpakninger som gjenspeiler butikkens stil og legger til en ekstra touch av eleganse til blomsterarrangementene dine.

  Les mer
 • En gruppe mennesker som løper i et løp.

  Maraton og løping

  Legg til en touch av spenning og prestisje med våre egendesignede bånd som skiller seg ut. Gi vinnerne en æresbevisning og skap en minneverdig opplevelse for alle deltakerne.

  Les mer
 • En gruppe mennesker i formell antrekk poserer for et bilde.

  Gallafester

  Med våre bånd vil gallafesten din være en uforglemmelig begivenhet fylt med stil og sjarm. Tilpass båndene med dine egne kreative ideer og skap en personlig touch som vil bli husket av alle gjestene.

  Les mer