Stil, sikkerhet og skreddersydd eleganse

Våre luksuriøse VIP-armbånd og adgangspass sørger for at dine VIP-gjester får en førsteklasses opplevelse med stil og sikkerhet. Med et utvalg av farger, materialer og tilpasningsmuligheter kan våre produkter tilpasses temaet eller merkevaren til arrangementet ditt.

En gruppe mennesker skåler med glass vin på en fest.

VIP-adgangsarmbånd - med eller uten trykk, QR-kode og RFID

Hev ditt VIP-arrangement med vårt elegante utvalg av papir- og stoffarmbånd! Skap en raffinert atmosfære der hver gjest føler seg ekstraordinær. Våre armbånd, tilgjengelige både i papir og stoff, med eller uten trykk, tilbyr en stilig løsning for å skille mellom gjester. Enten det er diskrete unike design eller enkle og klassiske, er våre armbånd den perfekte tilbehøret for å indikere VIP-status.

Utforsk vårt brede utvalg
Miss filippinene filippinene filippinene filippinene filippinene filippinene.

Dronningen av balletten

Hev eleganse og ære til nye høyder med vårt eksklusive utvalg av ordresjerper! Perfekte for å hedre VIP-gjester ved å utnevne dronningen av balletten, best kledde eller andre høydepunkter ved ditt eksklusive arrangement. Våre sjerper, tilgjengelige i en mengde farger og materialer, med eller uten trykk, tilbyr en stilig og personlig måte å feire øyeblikk på. Tilpass sjerpene for å matche festen eller den eksklusive bursdagen din og gjør øyeblikket minneverdig. Uttrykk ære med stil med våre allsidige ordresjerper, som hever enhver VIP-opplevelse.

Se alle alternativene her
En mann som holder en billett.

Har du ordnet billettene dine? - Vi har et stort utvalg

Utforsk vårt mangfoldige utvalg av billetter! Fra fester til VIP-arrangementer dekker vårt utvalg alt. Velg blant drikkebilletter, matbilletter, inngangsbilletter og garderobe, eller lag dine egne med personlig tekst og logo. Gjør arrangementet ditt unikt og problemfritt med våre allsidige billettalternativer – din nøkkel til en uforglemmelig opplevelse!

Kjøp billettene her
En gruppe mennesker som står foran en restaurant.

Hold oversikt over gjestene dine

Skap en trygg atmosfære og hold oversikt over gjestene dine for den ultimate VIP-opplevelsen med vår analoge gjesteteller! Vår presise og brukervennlige klikkteller er det ideelle verktøyet for å holde oversikt over VIP-gjestene dine. Enten det er en eksklusiv fest eller et glamorøst arrangement, hjelper telleren deg med å opprettholde oversikten over antall gjester som ankommer. Enkel å betjene og diskret.

Kjøp nå

FAQ - Få svar på spørsmålene dine

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannavstøtende, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet til armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes igjen etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av bånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere ønsket mengde for hver farge, og legge dem til i handlekurven eller be om det når du legger inn en bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • Et luftfoto av en stor folkemengde på en konsert.

  Festivaler og konserter

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og godt organisert musikkfestival. De sikrer pålitelig adgangskontroll og tydelig identifikasjon av ulike grupper.

  Les mer
 • En fotballstadion full av folk som ser på en kamp.

  Sportsarrangementer

  Med våre produkter kan du effektivt håndtere adgangen, sikre engasjement blant fans med muligheter for å trykke lagnavn eller sponsorlogoer, og skape en uforglemmelig sportsopplevelse.

  Les mer
 • En gruppe mennesker løfter hendene i været på en fest.

  Disko og natteliv

  Skap en uforglemmelig kveld i det pulserende nattelivet på diskoteket med våre eksklusive billetter. Med våre sikkerhetsmekanismer og effektiv adgangskontroll kan du være sikker på at bare inviterte gjester får adgang til festen.

  Les mer