Tilbehør for din blomsterbutikk

I en travel hverdag hvor fokus er å skape vakre og unike dekorasjoner for å glede kundene dine, er det viktig å raskt vurdere behovene for produkter og tilbehør for din blomsterbutikk. Derfor har vi skapt et univers som har som mål å inspirere deg og gi en rask oversikt over produktene vi tilbyr, spesielt tilpasset din bransje.

En bukett med hvite og røde blomster med et hvitt bånd.

Kransbånd

Når du velger våre kransbånd, får du muligheten til å tilby kundene dine et vakkert og elegant bånd som legger til en ekstra dimensjon av klasse til deres blomsterkreasjoner. Vi har laget våre kransbånd med omhu, ved hjelp av mykt og behagelig materiale som beskytter blomstene og legger til en luksuriøs touch. Dette båndet er ikke bare en funksjonell løsning, men også en del av den kunstneriske presentasjonen av blomstene, noe som gjør hyllesten enda mer minneverdig.

Design ditt satengbånd her
En rosa gaveeske med rosa roser og perler.

Elegante gavebånd

Gavebånd fra JM Band bidrar til stil og eleganse for blomstergavene dine. Her er fantasien den eneste begrensningen, med vårt brede utvalg av farger og spesielle designalternativer. Med våre gavebånd forbedrer du den visuelle appellen til blomsterarrangementene dine.

Finn ditt gavebånd her
En kvinne klipper blomster i en blomsterbutikk.

Skap en unik presentasjon

Våre bånd hjelper deg med å skape en unik presentasjon som lar deg skille deg ut fra konkurransen. Du kan tilpasse produktene våre for å matche din egen stil og merkevarebygging, og dermed skape en unik og gjenkjennelig presentasjon.

Utforsk alle mulighetene her
En kvinne i et forkle holder en bukett tørkede blomster.

Holdbarhet og kvalitet

Våre bånd er laget av slitesterke og kvalitetsmaterialer, noe som sikrer at de kan tåle kravene fra blomsterbransjen. De er solide og opprettholder sitt estetiske utseende i lang tid.

Se vårt utvalg her

FAQ - Få svar på spørsmålene dine

Hvilke farger kan trykkes på båndet?

Vi kan trykke i følgende farger: metallisk gull, metallisk sølv, hvitt og svart.

Hva er forskjellen mellom ECO Satin og Polyprotex?

Polyprotex er et plastmateriale og ligner gavebånd. Teksturen ligner vanlige gavebånd som finnes i butikker. ECO sateng er et mykere materiale som gir en mer "luksuriøs" følelse og brukes ofte til ting som begravelsesbuketter og kranser.

Er det et minimumskjøp i pakker, eller kan du kjøpe en enkelt rull av gangen?

Det er mulig å kjøpe enkelt ruller av de forskjellige båndene. Imidlertid er det vanligvis en kvantitetsrabatt ved kjøp av flere ruller samtidig.

Hva er lengden på en båndrull?

 • ECO Satin er 25 meter.
 • Polyprotex er 90 meter.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En gruppe mennesker som løper i et løp.

  Maraton og løpearrangementer

  Skap en feilfri løpeopplevelse med JMbands produkter for maraton og løpearrangementer - fra startnummer til tilbehør som sikrer en sømløs og profesjonell gjennomføring.

  Les mer
 • En kvinne som holder en pappeske med et resirkuleringssymbol på.

  Bærekraft

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape et bærekraftig og miljøvennlig arrangement. Vi er dedikerte til å hjelpe deg med å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

  Les mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare produkter er vanntette, komfortable å ha på hele dagen, og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, noe som sikrer en sømløs adgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer