Affiliate Partnerskap med JMband.no

Ønsker du å tjene penger ved å promotere oss på din nettside, blogg eller gjennom andre affiliatekanaler? Les videre for å lære mer om oss og de ulike samarbeidsmulighetene vi tilbyr. Ved å samarbeide med oss, får du tilgang til flere fordeler som kan gjøre din affiliate markedsføring både givende og problemfri. Vi er stolte av å tilby kvalitetsprodukter kjent for sin pålitelighet og ytelse. Vårt omfattende produktsortiment lar deg målrette ulike målgrupper. Med vår attraktive provisjon på 10% for hver salgstransaksjon, kan du se frem til økte inntekter mens du promoterer produkter som er verdsatt for sin kvalitet.

Ordet affiliate markedsføring er skrevet på et stykke papir.

Fordeler som samarbeidspartner hos JM Band

 • Høy konverteringsrate (EPC ca. £1)
 • Automatiske oppdateringer av produktfeeden vår
 • Mange ulike produktbannere
 • Løpende konkurranser
 • Støtte og assistanse med innhold
 • 14-dagers informasjonskapselperiode
 • Mulighet for retargeting av affiliate, innhold og leads (når de rette betingelsene er oppfylt)
 • Provisjon: 10%
Ordet info omgitt av trebokstaver på en hvit bakgrunn.

Restriksjoner

Vi tillater ikke noen form for affiliates på rabatt-nettsteder og lignende plattformer. Å utgi seg for å være jmband.no er heller ikke tillatt. I tillegg er Google Ads og Shopping ikke alternativer for promotering.

Hvordan melde deg på

JMband.no samarbeider med to affiliate nettverk i Norden: Partner Ads og Addrevenue.io. Disse er blant de ledende nettverkene i hvert av de landene de opererer i, og sikrer problemfri samarbeid mellom deg som partner og oss. Det er enkelt å melde seg på begge plattformene, og hvis det oppstår noen problemer, er du alltid velkommen til å kontakte oss via kontaktskjemaet nedenfor. Du kan også kontakte de to affiliate nettverkene, og de vil bistå med de fleste spørsmål via e-post eller telefon:

Partnerannonsens logo på hvit bakgrunn.

Partner Ads

Meld deg på med Partner Ads her

 1. Når du har meldt deg på/logget inn, kan du finne vårt partnerprogram her.
 2. Deretter kan du sende inn en søknad, og vi vil godkjenne den.
 3. Nå er du klar - velkommen om bord!

Kontakt Partner Ads: supportdk@partner-ads.com eller telefon: +45 36991699

Adrevenue io logo på hvit bakgrunn.

Addrevenue.io

Meld deg på med Addrevenue here

 1. Når du har meldt deg på/logget inn, kan du finne vårt partnerprogram her.
 2. Deretter kan du sende inn en søknad, og vi vil godkjenne den.
 3. Nå er du klar - velkommen om bord!

Kontakt addrevenue.io info@addrevenue.io (svensk/engelsk support)

Om JM Band

JM Band ble grunnlagt i 1994 av en lidenskapelig elektrisk ingeniør med røtter både i Amerika og Israel. Etter å ha funnet kjærlighet og startet en familie i Danmark, forvandlet denne tidligere gatekunstneren sin lidenskap for gatekunst til en virksomhet. Opprinnelig etablert som en importvirksomhet som handlet varer på festivaler og markeder, designet og bygde JM Bands grunnlegger sine egne skrivere, og utnyttet sin bakgrunn innen elektrisk ingeniørfag. Dette ga selskapet en betydelig fordel og evnen til å produsere og levere hundretusenvis av armbånd på svært kort tid.

Med over 25 års erfaring med salg av festivalarmbånd/kontrollarmbånd, billetter, brikker, nøkkelringer og ulike trykte materialer og merchandise for arrangementer i alle størrelser og virksomheter over hele Europa, har jmband.no etablert seg som en pålitelig og erfaren aktør i markedet. Vi kombinerer teknisk ekspertise med omfattende bransjekunnskap for å levere produkter av høy kvalitet og skape minneverdige opplevelser for våre kunder. Vårt engasjement for innovasjon og effektivitet har gjort oss til foretrukne samarbeidspartnere for arrangementer i alle størrelser, og vi ser frem til å fortsette å tilby pålitelige løsninger i mange år fremover.

FAQ - Om Affiliate Partnerskap med jmband.no

En gruppe mennesker som jobber på bærbare datamaskiner ved et konferansebord.

Hvem er målgruppen til JMband.no?

JMband.no retter seg mot en bred målgruppe innenfor ulike kundesegmenter. Her er noen eksempler på kunder og produktene de kan etterspørre.

Festivaler / Konserter / Arrangementer: Festivalarmbånd / kontrollarmbånd

Nattklubber/Restaurantindustrien: Billetter, brikker og kontrollarmbånd

Sportsarrangementer: Billetter, brikker, kontrollarmbånd og startnumre

Utdanningsinstitusjoner: Nøkkelringer/nøkkelbånd, billetter, ID-armbånd og kontrollarmbånd

Museer: Nøkkelringer/nøkkelbånd, kontrollarmbånd og billetter

Individer: Kontrollarmbånd, ID-armbånd, bukettbånd og ulike mat/drikkebilletter.

Hva er affiliate markedsføring?

Affiliate markedsføring er en nettmarkedsføringsmetode der innholdsprodusenter og selskaper samarbeider for å øke trafikk og salg. Selskaper betaler affiliate markedsføringspartnere (påvirkere, bloggere, YouTube-stjerner, osv.) for å anbefale deres produkter eller tjenester.

Affiliate markedsføring er en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Selskaper får mer eksponering og trafikk, mens partnere tjener penger ved å anbefale/promotere produkter til sitt nettverk.

Hva betyr "content affiliate"?

"Content affiliate" betyr å tjene penger ved å produsere innhold for andre. Dette kan inkludere tekst, video eller lydinnhold. Vanligvis blir du betalt en provisjon for hver salgstransaksjon du genererer. "Content affiliate" innebærer vanligvis artikler på en nettside, anmeldelser, pris sammenligninger og lignende innhold.

Hva er "retargeting affiliate"?

"Retargeting affiliate" er en form for affiliate markedsføring som lar selskaper vise annonsene sine på nytt til brukere som allerede har vist interesse for deres produkt eller tjeneste. Dette oppnås ved hjelp av informasjonskapsler og andre teknologier som sporer brukernes aktiviteter på internett, for eksempel på Facebook eller andre sosiale medieplattformer.

Kan hvem som helst starte et affiliate partnerskap med jmband.no?

Ja, hvem som helst kan bli en del av vårt partner nettverk. Når du har søkt om å bli med i programmet, vil vi kontakte deg for å finne ut hvordan vi kan oppnå gode resultater sammen.

Hva er en affiliate lenke?

En affiliate lenke er en hyperlink som lar en nettside eller blogger tjene penger ved å henvise trafikk til en annen nettside. Affiliate lenker blir noen ganger lettet av tredjeparts programmer som lar bloggere og andre nettsideadministratorer tjene provisjoner på henvisningene sine. Vanligvis vil en affiliate lenke inkludere en lenke til produktets side og data som kan spore hvilken nettside som genererte salget og hvilket nettverk som ble brukt, som for eksempel Partner Ads.

Hvor mye kan jeg tjene med affiliate markedsføring?

Du kan tjene så mye du vil med affiliate markedsføring, forutsatt at du har en god strategi og vet hvordan du kan utnytte markedsføringskanalene dine og nettverket ditt. Derfor avhenger det av dine egne innsats.

I hvor mange land kan man bli partner?

Vårt affiliate program er satt opp for å operere i følgende land:

 • Danmark
 • Sverige
 • Norge
 • Finland
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Storbritannia
 • Spania
 • Sveits

Har du noen spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss.