Startnummer og Løpsnumre

Kjøp høykvalitets startnummer og løpsnumre til markedets beste priser. Vi er eksperter på startnummer og løpsnumre. Sammenlign kvalitet og pris; vi er de beste og mest rimelige.

 • Samso familiemerke - samso familiemerke - samso familiemerke - sam.

  Løpsnumre

  Durable race bibs that withstand all weather conditions.

  Se Utvalg
 • Et sertifikat med et bilde av en turner.

  Tilbehør

  Sjekk ut vårt utvalg av produkter for dine løp.

  Se Utvalg
 • En liten elektronisk timer på en hvit bakgrunn.

  Klikktellere

  Manuelle mekaniske tellere for løpere.

  Kjøp nå
 • To armbånd med ordet triatlon på.

  Startnummer armbånd

  Holdbare og vanntette, egnet for utendørs bruk.

  Kjøp nå

Vi trives med fornøyde kunder.

JM Band tilbyr fleksible løsninger for arrangementer og bedrifter i alle størrelser. Her er noen av dem vi har levert til over tid.

Logoen til musickhuset aarhuss.
Logoen til friheden dk på grønn bakgrunn.
Et grønt merke med ordene studenter let's party bologna.
Grim fest-logo med lyn på grønn bakgrunn.
En oase av liv plantarama logo.

Gjør arrangementet ditt profesjonelt med våre startnummer.

Våre startnummer er skreddersydd for å møte ulike behov og tilbyr et bredt spekter av funksjoner. De er lette å lese, vanntette og tåler utfordrende værforhold, noe som gjør dem ideelle for utendørs arrangementer. Med våre startnummer kan du gi deltakerne nødvendig synlighet og sikkerhet samtidig som du forbedrer arrangementets merkevarebygging og profesjonalitet.

En gruppe mennesker som løper i et løp.

Høy Synlighet og Lesbarhet.

JM Bands startnummer er designet med synlighet i tankene. Stor skriftstørrelse og høy kontrast gjør det enkelt for både arrangører og tilskuere å lese numrene på avstand, noe som gjør det enklere å identifisere deltakere og følge arrangementet.

En gruppe mennesker som løper i et løp.

Holdbarhet og Vanntetthet.

JM Bands startnummer er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert mikrofibre som er vanntette. Dette betyr at våre startnummer kan tåle alle værforhold og forblir intakte og lesbare, selv når deltakerne blir eksponert for regn, svette eller søle.

Bruksområder for Startnummer

For løp, sykkelritt, ironman, orientering, langrenn og dans, blant andre, brukes startnummer for å merke deltakerne, fordi det er nødvendig å se hvem som er deltaker, og hver må ha sitt eget unike nummer gjennom hele løpet eller arrangementet. På denne måten kan du skille mellom deltakerne.

Materiale for Startnummer

Startnummer er laget av mikrofibre syntetisk papir som er vanntett. De kan tåle alle slags vær og har god holdbarhet. Hvis du trenger dem for en terrengsykkelbegivenhet, og vi vet at terrengsyklister kan bli dekket av søle fra topp til tå, ikke nøl, da de kan tåle skitt og søle.

Tilbehør til Startnummer

For å feste startnummeret til personen, brukes det ofte sikkerhetsnåler for å feste det til klærne, eller et spesielt belte kan brukes til å feste startnummer, som kan bæres over overkroppen. Disse elementene er også tilgjengelige i vår nettbutikk.

Design Dine Egne Startnummer På Nett

Vår avanserte nettbaserte designer gjør det enkelt og enkelt å designe dine egne startnummer med logoer og tekst hjemmefra direkte på skjermen. Du kan se på skjermen hvordan produktet vil se ut når du legger til tekst og logoer og prøver ut hvilken skrift, farge og størrelse du synes passer. Når du har fått det til å se ut slik du vil, bestiller du bare det ferdige produktet. Produksjonstiden for tilpassede startnummer med tekst og logo er vanligvis bare 1 dag. Enkelt og lynraskt.

Utskrift på Startnummer

Når det gjelder startnummer, tilbyr vi en allsidig tilnærming til utskrift som kan imøtekomme alle dine behov. Vår utskrift av startnummer er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, inkludert fullfarge og svart-hvitt. For å legge til ekstra funksjonalitet til startnummerne dine, kan vi inkludere individuelle strekkoder og QR-koder på dem. Dette gir et ekstra lag med interaksjon og sporbarhet for deltakerne dine.

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Hva er startnummerene laget av?

Våre startnummer er laget av tynn og holdbar mikrofibre syntetisk papir, som er vanntett.

Er startnummerene egnet for utendørsarrangementer?

Absolutt! De kan tåle alle slags vær og har god holdbarhet. Hvis du trenger dem for en terrengsykkelbegivenhet, og vi vet at terrengsyklister kan bli dekket av søle fra topp til tå, ikke nøl, da de kan tåle skitt og søle.

Kan startnummerene tilpasses med vårt logo eller design?

Ja, vi tilbyr tilpasning av startnummer med ditt eget logo, farger og design for å styrke merkevaren til ditt arrangement.

Hvor lang er produksjonstiden for tilpassede startnummer?

Produksjonstiden for tilpassede startnummer med din egen tekst og logo er vanligvis bare 1 dag. Enkelt og lynraskt.

 • En gruppe mennesker som løper i et løp.

  Maratonløp og løping

  Skap en feilfri løpeopplevelse med JM Bands produkter for maratonløp og løping, fra startnummer til tilbehør som sikrer en sømløs og profesjonell gjennomføring.

  Les Mer
 • En fotballstadion full av folk som ser på en kamp.

  Sportsarrangementer

  Med våre armbånd kan du effektivt administrere adgang, engasjere fans med muligheten til å trykke lagnavn eller sponsorlogoer, og skape en uforglemmelig sportsopplevelse.

  Les Mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare armbånd er vanntette, komfortable å ha på hele dagen, og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, noe som sikrer sømløs adgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer