Skap en Organisert og Sikker Sirkusopplevelse

JM Band's produkter er de perfekte følgesvennene for sirkusopplevelser og bidrar til en mer organisert og sikker begivenhet. Våre bånd, billetter og adgangsarmbånd bidrar til å effektivisere billettkontrollen og sikre at kun betalende gjester har tilgang til forestillingene. Med våre tilpassede trykk- og fargealternativer kan du skape en unik identitet og gjenkjennelse for ditt sirkus.

Et par grønne og rosa armbånd med ordene abracadabra circus circus.

Magi i Mørket for Sirkusforestillingen

Våre selvlysende silikonarmbånd med preget tekst legger til en magisk dimensjon til sirkusforestillingen. Gi publikum en unik opplevelse når armbåndene lyser opp, og skaper en fortryllende atmosfære under teltet, samtidig som gjestene kan ta med seg en suvenir fra den spektakulære kvelden.

Kjøp armbåndene dine her
En taperull med bilder av popcorn og en kopp popcorn.

Gjør popcornsalget enda morsommere med våre rullbilletter!

Disse unike mat- og drikkebillettene, spesielt for popcornboden, transformerer hele salgsopplevelsen. De fargerike rullbillettene forenkler ikke bare betalingen, men legger også til en morsom og festlig dimensjon til prosessen. Opplev hvordan disse billettene skaper en minneverdig og underholdende popcornopplevelse som vil glede både unge og gamle! Gjør popcornsalget til en fest med våre morsomme og praktiske rullbilletter.

Kjøp popcornbillettene dine her
En snor med rødt og hvitrutet mønster.

Unike Suvenirer med Tilpasset Design

Skap uforglemmelige øyeblikk med våre spesialdesignede lanyards. Perfekte som suvenirer i sirkusmiljøet, lar de gjestene ta med seg et personlig minne hjem. Legg til en ekstra dimensjon til sirkusopplevelsen, og la lanyarden være et symbol på magien de har vært vitne til.

Se alle alternativene her
En rød vokssegl med et bilde av et sirkustelt.

Logo-penger for Unike Sirkusopplevelser

Knytt opplevelsen til ditt merke med våre logo-embosserte plastmynter. Perfekte som betaling eller suvenirer i sirkusmiljøet. Disse myntene legger til en personlig touch til gjestenes opplevelse, slik at de kan ta med seg en liten bit av sirkusmagi hjem.

Se flere mynter her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer utsatt for vann.

Kan armbåndene brukes igjen?

Det avhenger av materialet og designet til armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes igjen etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere mengden for hver farge og legge dem til handlekurven din eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En mann og kvinne sitter på en murvegg og ser på et kart.

  Museer og Attraksjoner

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og godt organisert opplevelse i museer og attraksjoner. Med våre produkter kan du effektivt administrere tilgangen og sikre en sømløs opplevelse for alle besøkende.

  Les mer
 • En jente som står på en trampoline på en innendørs lekeplass.

  Lekeplasser og Trampolineparker

  Våre produkter er den ideelle løsningen for å skape en trygg og godt organisert trampolinepark eller lekeplass. De sikrer tydelig identifikasjon av ulike besøksgrupper eller ulike alderskategorier.

  Les mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare produkter er vanntette, behagelige å ha på hele dagen, og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, og sikrer sømløs tilgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer