Skreddersydde løsninger for museer og attraksjoner

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for museer og attraksjoner for å sikre en sømløs opplevelse for besøkende. Våre produkter, inkludert adgangsbånd, billetter og armbånd, er designet for å optimalisere adgangskontroll og gjesteidentifikasjon.

Et armbånd med ordene modernart på.

Enkel tilgang med stoffarmbånd

Introduser en spesiell touch for museets gjester med våre stoffarmbånd. Perfekte for å skille og identifisere gjester, disse armbåndene er tilgjengelige med eller uten trykk og i ulike materialer, inkludert øko-bambus. Legg din personlige touch til gjestene med våre stilige stoffarmbånd, som ikke bare er funksjonelle, men også en minneverdig suvenir som dine besøkende kan ta med seg hjem.

Se alle alternativene her
En snor med en snor festet til.

Nøkkelbånd som suvenirer

Introduser en spesiell detalj for dine ansatte og besøkende med våre nøkkelbånd. Ideell for identifikasjon med ansattes ID-kort samtidig som det fungerer som en minneverdig suvenir. Våre nøkkelbånd er tilgjengelige i ulike design og materialer. De er ikke bare praktiske, men også en del av selskapets historie som ansatte og besøkende kan ta med seg.

Se alle alternativene her
En rød og brun mynt med en by på.

Den unike suveniren

Flere og flere museer har innsett muligheten til å skape unike suvenirer som forteller en historie samtidig som de blir samleobjekter som gjestene dine stolt kan vise frem for venner og familie. Hos JM Band har vi mange alternativer for å lage unike tokens for deg, i ulike materialer.

Se mulighetene her
En rull med brun tape med etikett på.

Tilpassede design

JM Band lar deg lage din personlige garderobe. Dette betyr at du kan få logoen din på og legge til den ekstra detaljen i din visuelle merkevarestrategi. I tillegg til å designe garderobebillettene selv, er de også tilgjengelige i en standard løsning med forhåndstrykt tekst og nummer.

Se alle våre billetter her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet på armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes igjen etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere ønsket mengde for hver farge, og legge dem til i handlekurven eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En jente som står på en trampoline på en innendørs lekeplass.

  Innendørs lekeland

  Våre produkter er den ideelle løsningen for å skape en trygg og godt organisert trampolinepark eller lekeland. De sikrer klar identifikasjon av forskjellige besøksgrupper eller forskjellige alderskategorier.

  Les mer
 • Tre unge mennesker spiser popcorn i en fornøyelsespark.

  Sirkus

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og godt organisert sirkusopplevelse. Du kan effektivt administrere adgang, engasjere publikum med muligheten til å legge til din egen merkevare, og skape en uforglemmelig opplevelse.

  Les mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare produkter er vanntette, komfortable å ha på hele dagen, og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, noe som sikrer sømløs adgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer