Flit Galla skaper en stilig atmosfære og etterlater varige inntrykk.

Med JM Bands produkter for gallaarrangementer kan du skape en sofistikert og stilfull atmosfære som passer til festens elegante tema. Våre produkter bidrar til problemfri adgangskontroll, en hyggelig opplevelse for gjestene og etterlater et varig inntrykk som en vakker suvenir.

Miss filippinene filippinene filippinene filippinene filippinene filippinene.

Gallaens konger og dronninger

Skap magi på ditt gallaarrangement med vårt prestisjetunge utvalg av sjal designet for å ære gallakongene og -dronningene. Våre sjal finnes i et spekter av farger og tilbyr et bredt utvalg av trykkalternativer, slik at du kan skape et unikt og minneverdig øyeblikk. Enten det er en subtil og klassisk design eller en livlig eksplosjon av farger, vil våre sjal forsterke den kongelige atmosfæren og gjøre gallaarrangementet enda mer uforglemmelig.

Design dine sjal her
Studentgalla armbånd.

Gallaarmbånd

Design dine egne gallaarmbånd og sørg for at bare de riktige gjestene får adgang. Skap en unik og eksklusiv atmosfære med våre tilpassede armbånd som er skreddersydd til arrangementets tema og stil. Våre gallaarmbånd kommer i forskjellige farger og materialer, og med muligheten for personalisering er de den perfekte detaljen for å gjøre ditt arrangement enda mer minneverdig. La oss hjelpe deg med å skape en eksepsjonell opplevelse fra start til slutt.

Design her
En rull med brun tape på en hvit bakgrunn.

Garderobe- og andre billetter

Gjør ditt gallaarrangement mer organisert med våre ulike papirbilletter som kan brukes til garderobe, drikke, inngang eller matbilletter. Vårt allsidige utvalg sikrer en jevn og organisert håndtering av ulike aspekter av festen. Velg blant forskjellige farger og design som passer til temaet for ditt gallaarrangement.

Kjøp her
En mann som klipper et rødt bånd i en dress.

Åpne din gala med stil

Åpne din gala med stil med våre eksklusive båndskjæringsbånd! Skap en minneverdig start på kvelden ved seremonielt å kutte det symbolske båndet, som markerer begynnelsen på en glamorøs feiring.

Design ditt bånd her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer utsatt for vann.

Kan armbåndene gjenbrukes?

Det avhenger av materialet og designet på armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke gjenbrukes etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere antallet for hver farge og legge dem til i handlekurven eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • Et luftfoto av en stor folkemengde på en konsert.

  Festivaler og Konserter

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og velorganisert musikkfestival. De gir pålitelig adgangskontroll og tydelig identifikasjon av ulike grupper.

  Les mer
 • En gruppe mennesker løfter hendene i været på en fest.

  Natteliv

  Skap en uforglemmelig natt i nattklubbens pulserende natteliv med våre eksklusive billetter. Med våre sikkerhetsmekanismer og effektiv adgangskontroll kan du være trygg på at bare inviterte gjester får tilgang til festen.

  Les mer
 • En vennegjeng skåler på en nattklubb.

  VIP-arrangementer

  Gjør ditt VIP-arrangement til en uforglemmelig opplevelse med våre eksklusive VIP-billetter. Gi dine VIP-gjester en smak av den ekstraordinære kvelden som venter dem, og skap en atmosfære av forventning og eleganse.

  Les mer