Attraktive løsninger for fornøyelsesparker

Våre holdbare og vanntette armbånd sikrer enkel gjesteidentifikasjon og nytelse av alle attraksjoner uten bekymring. Med våre fargerike design kan du tilpasse armbåndene for å gjenspeile parkens tema, og skape en sammenhengende og festlig atmosfære. Våre billetter er praktiske for køsystemer og tilgang til attraksjoner, mens våre tilbehør som klistremerker og armbånd legger til en morsom og interaktiv dimensjon til opplevelsen.

Et par armbånd med forskjellige design på.

Sikkerhet med ID-armbånd

Når karuseller og leker bringer glede til parkens yngste gjester, kan situasjoner oppstå der barn blir oppslukt av morsomme aktiviteter og glemmer hvor foreldrene er. Våre ID-navnearmbånd gir ekstra sikkerhet både for barn og foreldre. Våre ID-armbånd er tilgjengelige i en standardversjon og en design-din-egen-versjon der du kan legge til ditt personlige preg. Disse spesialdesignede armbåndene er laget med sikkerhet i tankene. Vil du at vi skal hjelpe deg med ekstra sikkerhet også?

Se designalternativer her
Et blått armbånd med logo på.

RFID-armbånd

Våre armbånd er en allsidig løsning for fornøyelsesparker som ønsker å legge til en personlig touch i gjesteopplevelsen. De kan tilpasses fullstendig med parkens logo, farger og spesielle design, noe som ikke bare øker merkevareverdien, men også styrker gjestenes tilknytning til parken. Disse armbåndene er ideelle for å identifisere betalende kunder, administrere tilgang til ulike attraksjoner og lette gruppeidentifikasjon. De er holdbare, komfortable å ha på hele dagen, og gir en ekstra lag med sikkerhet og effektivitet i parkens daglige drift.

Se flere RFID-alternativer her
En blå snor med en rød snor festet til.

Snor med trykk

Våre snorer er et viktig tilbehør for fornøyelsesparker, designet for å holde styr på viktige nøkler og adgangskort. Med muligheten for full tilpasning kan de bære parkens navn, logo og farger, noe som ikke bare forbedrer merkevareidentiteten, men også sikrer enkel gjenkjenning for personalet. De er ideelle for ansatte å ha viktige ting for hånden, og for gjestene som en praktisk suvenir å ta med hjem. Holdbare og komfortable bidrar våre snorer til en organisert og profesjonell atmosfære i fornøyelsesparken.

Kjøp snorer her
En blå knapp med ordet livt på.

Symboler med ditt design

Hvis du leter etter en ekstra detalj for fornøyelsesparken din, kan vårt utvalg av symboler være løsningen. Våre symboler kommer i plast (inkludert ECO), metall og tre. De kommer i forskjellige størrelser og kan brukes som karusellsymboler, til salgsautomater, mat og drikke, eller som skapsymboler. Symboler kan også være en del av ditt varesortiment, slik at gjestene kan ta med seg et lite minne hjem fra besøket i parken.

Se vårt utvalg eller kontakt oss, så kan vi fortelle deg hvordan våre symbolsløsninger kan hjelpe deg.

Se noe av vårt utvalg her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet til armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes igjen etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere antallet for hver farge, og legge dem til handlekurven din eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En jente som står på en trampoline på en innendørs lekeplass.

  Innendørs Leker og Trampolineparker

  Våre produkter er den ideelle løsningen for å skape en trygg og godt organisert trampolinepark eller innendørs lekeområde. De sikrer tydelig identifisering av ulike besøksgrupper eller ulike alderskategorier.

  Les Mer
 • Tre unge mennesker spiser popcorn i en fornøyelsespark.

  Sirkus

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og godt organisert sirkusopplevelse. Du kan effektivt administrere tilgang, engasjere publikum med muligheten til å legge til din merkevare, og skape en uforglemmelig opplevelse.

  Les Mer
 • En mann og kvinne sitter på en murvegg og ser på et kart.

  Museer og Attraksjoner

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og godt organisert opplevelse i museer og attraksjoner. Med våre produkter kan du effektivt administrere tilgang og sikre en sømløs opplevelse for alle besøkende.

  Les Mer