Fullfør din promotering og messeopplevelse

JMbands produkter for promotering og messer lar deg skape en profesjonell og engasjerende presentasjon av ditt selskap eller arrangement. De hjelper deg med å forbedre merkevaren din, sikre adgangskontroll og skape en minneverdig opplevelse for dine potensielle kunder.

To armbånd med ordet triatlon på.

Startnummer armbånd

Startnummer armbånd fra JMband tilbyr flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle startnummer. De er komfortable, holdbare og vanntette, noe som gjør dem egnet for maratonløp og løp. Med tydelig trykte startnummer gjør de det enkelt å identifisere deltakere og eliminerer behovet for sikkerhetsnåler. Startnummer håndleddsband kan gjenbrukes, noe som gjør dem både økonomiske og miljøvennlige. Ved å velge startnummer håndleddsband fra JMband får du en praktisk og profesjonell løsning for dine løpsarrangementer.

Kjøp nå
Samso familiemerke - samso familiemerke - samso familiemerke - sam.

Design Dine Egne Startnummer

Design-dine-egne startnummer fra JMband legger til en unik og personlig touch til dine løpsarrangementer. Med muligheten til å tilpasse designet og inkludere bilder, logoer og farger, kan du skape en skreddersydd opplevelse for deltakerne. Design-dine-egne startnummer er enkle å tilpasse og trykke i høy kvalitet, noe som sikrer et profesjonelt utseende. I tillegg kan du legge til individuelle startnummer, navn eller brikkenumre for å lette identifikasjonen av løperne. Ved å velge design-dine-egne startnummer får du en fleksibel og personlig løsning som gjør dine løpsarrangementer virkelig spesielle.

Design her
En gruppe mennesker sitter ved et konferansebord.

Effektiv Merkevarebygging

Våre produkter som håndleddsband, snorer, klistremerker og ID-kort kan brukes til å markedsføre og styrke merkevaren din under messer og promotering. Du kan tilpasse dem med din bedriftslogo, slagord eller melding, skape synlighet og gjenkjennelse blant potensielle kunder.

En gruppe kvinner som står i kø på en flyplass.

Enkel Identifikasjon

Ved å bruke våre produkter som ID-kort eller snorer kan du enkelt identifisere ditt personale og gi synlighet under messer og promotering. Det gjør det enklere for besøkende å henvende seg til riktig personale og skaper en mer strukturert og profesjonell atmosfære.

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan håndleddsbandene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse håndleddsbandene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er håndleddsbandene vanntette?

Det avhenger av typen håndleddsband. Noen håndleddsband er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer sårbare for vann.

Kan håndleddsbandene gjenbrukes?

Det avhenger av materialet og designet på håndleddsbandet. Noen håndleddsband er designet for engangsbruk og kan ikke gjenbrukes etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille håndleddsband i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av håndleddsband i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere mengden for hver farge, og legge dem til handlekurven din eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

 • Et luftfoto av en stor folkemengde på en konsert.

  Festivaler og konserter

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og velorganisert musikkfestival. De gir pålitelig adgangskontroll og klar identifikasjon av ulike grupper.

  Les mer
 • En fotballstadion full av folk som ser på en kamp.

  Sportsarrangementer

  Med våre produkter kan du effektivt håndtere adgangskontroll, sørge for fan-engasjement med muligheten til å trykke lagnavn eller sponsorlogoer, og skape en uforglemmelig sportsopplevelse.

  Les mer
 • En kvinne som holder en pappeske med et resirkuleringssymbol på.

  Bærekraft

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape et bærekraftig og miljøvennlig arrangement. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

  Les mer