Holdbare og komfortable produkter for sportsarrangementer

Våre produkter er designet for å være holdbare og komfortable, noe som gjør dem egnet for lengre sportsarrangementer som fotballkamper. De er vanntette, slik at de tåler værforholdene og opprettholder kvalitet og lesbarhet under alle værforhold. I tillegg til deres praktiske bruk, kan våre produkter også tilpasses med merkevare og klubblogoer, noe som gir en ekstra mulighet til å styrke klubbidentiteten og engasjere fans.

En kunstners gjengivelse av den olympiske stadion.

Klikktellere for store og små sportsarrangementer

Tell nøyaktig og effektivt ved ethvert sportsarrangement med våre pålitelige klikktellere. Enten det er et større stadionarrangement eller en mindre sportsbegivenhet, gir våre tellere deg nøyaktige resultater og en problemfri løsning for deltakerregistrering. Gjør tellingsprosessen enkel og effektiv, slik at du kan fokusere på å skape den perfekte sportsopplevelsen for alle.

Kjøp her
To ruller med grønt billettbånd på hvit bakgrunn.

Adgangsbilletter Rull

Mat, inngang, drikke eller annet - vi kan hjelpe med billettene dine, enten de trenger utskrift eller ikoner, eller hvis du ønsker å designe dine egne. Med vårt omfattende utvalg og års erfaring, er vi klare til å støtte deg.

Se vårt utvalg
Et armbånd med et fargerikt mønster på.

Enkel tilgang med RFID-armbånd

Opplev en revolusjonerende adgangskontroll og gjesteopplevelse med JMbands RFID-armbånd for fornøyelsesparker. Vår avanserte RFID-teknologi gir rask, sikker og sømløs tilgang til attraksjoner og fasiliteter. Med våre RFID-armbånd kan gjestene enkelt skanne armbåndene sine ved inngangen, og eliminerer behovet for billetter eller kontanter.

Se alle våre RFID-alternativer
En snor med en klips og en kortholder.

Hold oversikt over alle deltakere med kortholdere og nøkkelbånd

Hvis du ønsker å holde oversikt over personalet ditt under arrangementer, skape nye ideer for merchandise eller organisere VIP-gjester, kan vårt utvalg av nøkkelbånd og ID-kortholdere være til hjelp. Du kan kjøpe våre ensfargede nøkkelbånd uten trykk eller legge til ditt eget design.

Kjøp her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet på armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes igjen etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere mengden for hver farge, og legge dem til handlekurven eller be om det når du bestiller.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • Et luftfoto av en stor folkemengde på en konsert.

  Festivaler og konserter

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en sikker og godt organisert musikkfestival. De gir pålitelig adgangskontroll og tydelig identifikasjon av ulike grupper.

  Les mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare produkter er vanntette, komfortable å ha på hele dagen, og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, noe som sikrer en sømløs tilgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer
 • En gruppe mennesker som løper i et løp.

  Maratonløp og løp

  Skap en feilfri løpeopplevelse med JMbands produkter for maratonløp og løpearrangementer - fra startnummer til tilbehør som sikrer en sømløs og profesjonell gjennomføring.

  Les mer