Løsninger for den perfekte løpeopplevelsen

Vårt omfattende utvalg av bånd, startnummer og tilbehør er spesielt designet for å imøtekomme behovene til løpeverdenen. Med våre slitesterke og lettleste startnummer kan du enkelt identifisere og spore løpere gjennom løpet. Våre bånd og tilbehør sikrer også effektiv og sømløs registrering, adgangskontroll og deltakeridentifikasjon. Enten du er arrangør eller deltaker, vil våre produkter bidra til å skape en profesjonell og strømlinjeformet løpeopplevelse.

Et par armbånd med ordet motionslip på.

Startnummerbånd

Startnummerbånd fra JM Band tilbyr flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle startnummer. De er komfortable, holdbare og vannbestandige, noe som gjør dem egnet for maratonløp og løpearrangementer. Med tydelig trykte startnummer gjør de det enkelt å identifisere deltakere og eliminerer behovet for sikkerhetsnåler. Startnummerbånd kan gjenbrukes, noe som gjør dem både kostnadseffektive og miljøvennlige. Ved å velge startnummerbånd fra JM Band, får du en praktisk og profesjonell løsning for dine løpearrangementer.

Kjøp startnummerbånd her
En gruppe mennesker som løper i et løp.

Design dine egne startnummer

Design dine egne startnummer fra JM Band lar deg legge til en unik og personlig touch på løpearrangementene dine. Med muligheten til å tilpasse designet og inkludere bilder, logoer og farger, kan du skape en skreddersydd opplevelse for deltakerne. Design dine egne startnummer er enkle å tilpasse og skrive ut i høy kvalitet, noe som sikrer et profesjonelt utseende. I tillegg kan du legge til individuelle startnummer, navn eller chipnummer for å lette identifikasjonen av løpere. Ved å velge design dine egne startnummer får du en fleksibel og personlig løsning som gjør løpearrangementene dine virkelig spesielle.

Design dine startnummer her
En kvinne som krysser målstreken i et løp.

Kryss mållinjen trygt

Produkter som startnummer og løpebånd er avgjørende for deltakeridentifikasjon. Vi tilbyr muligheten til å legge til individuelle startnummer, navn eller chipnummer, noe som gjør det enkelt å identifisere og spore løpere under løpet.

Design din mållinjebånd her
En gruppe mennesker som løper i et løp.

Ikke glem tilbehøret

For ethvert løpearrangement er det avgjørende å ha kontroll over alle ekstra detaljer som sikrer at løpet er en trygg og godt organisert opplevelse. Fra sikkerhetsnåler og bånd til tellere og andre nødvendigheter - vi har alt du trenger for å gjøre løpearrangementet ditt trygt og vellykket.

Finn ditt løpearrangementstilbehør her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan båndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse båndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er båndene vanntette?

Det avhenger av typen bånd. Noen bånd er vanntette eller vannavstøtende, mens andre kan være mer mottakelige for vann.

Kan båndene gjenbrukes?

Det avhenger av materialet og designet til båndet. Noen bånd er designet for engangsbruk og kan ikke gjenbrukes etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille bånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av bånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere ønsket mengde for hver farge, og legge dem til i handlekurven eller be om det når du legger inn en bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss.

 • Et luftfoto av en stor folkemengde på en konsert.

  Festivaler og konserter

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og godt organisert musikkfestival. De gir pålitelig adgangskontroll og klar identifikasjon av forskjellige grupper.

  Les mer
 • En fotballstadion full av folk som ser på en kamp.

  Sportsarrangementer

  Med våre produkter kan du effektivt administrere adgangen, engasjere fans med muligheten til å skrive ut lagnavn eller sponsorlogoer, og skape en uforglemmelig sportsopplevelse.

  Les mer
 • En kvinne som holder en pappeske med et resirkuleringssymbol på.

  Bærekraft

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape et bærekraftig og miljøvennlig arrangement. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

  Les mer