Sikre og organiserte løsninger for sykehus

JMbands produkter er essensielle verktøy innenfor sykehus og helsesektoren, og bidrar til å skape en trygg og organisert miljø for pasienter, ansatte og besøkende. Ved å bruke våre adgangsløsninger kan helsepersonell og autoriserte personer enkelt få tilgang til nødvendige områder samtidig som uautorisert tilgang begrenses.

En lege legger en bandasje på en pasients håndledd.

Pasientarmbånd

Våre pasientarmbånd er designet for å være enkle å bruke og ha på. De er laget av myke og hypoallergeniske materialer som ikke irriterer huden, og de er justerbare i størrelse for å sikre en behagelig passform for alle pasienter.

Kjøp armbånd
Et ID-kort med en rød snor på hvit bakgrunn.

ID-kortholder for ansatte

Praktisk og sikker kortlomme ideell for sykehuspersonell. Sikrer enkel tilgang til ansattes ID-er og minimerer risikoen for tap. Inkluderer en wire-yoyo som enkelt kan festes til klær, slik at ID-en alltid er tilgjengelig. En effektiv løsning for travle sykehusmiljøer.

ID-kortholdere og tilbehør
En etikettskriver på hvit bakgrunn.

Enkel identifikasjon med termoarmbånd

Våre unike pasientbånd er enkle å påføre og kan tilpasses med ulike farger, tekst og trykk for å skille mellom ulike pasientkategorier eller behandlingsbehov. Dette bidrar til mer effektiv kommunikasjon og sikrer at riktig omsorg og oppmerksomhet blir gitt til hver pasient.

Termoarmbånd
En person som holder opp en snor med solsikker på.

Nøkkelbånd for ulike behov

Våre nøkkelbånd er designet for å støtte omsorgen for sårbare pasienter i sykehusmiljøer. De kombinerer praktisk funksjonalitet med et medfølende design, noe som gjør dem ideelle for helsepersonell. Holdbare og komfortable, sikrer de at viktige nøkler og ID-er alltid er for hånden samtidig som de uttrykker omsorg og støtte for de mest sårbare.

Se våre nøkkelbånd her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet på armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes igjen etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere ønsket mengde for hver farge og legge dem til i handlekurven eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En mann som holder en presentasjon for et publikum.

  Promosjoner og messer

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en effektiv og godt organisert presentasjon på promosjoner og messer. De sikrer pålitelig adgangskontroll og tydelig identifikasjon av ulike deltakere og grupper.

  Les mer
 • En kvinne som holder en pappeske med et resirkuleringssymbol på.

  Bærekraftig

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape et bærekraftig og miljøvennlig arrangement. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

  Les mer
 • En gruppe mennesker som løper i et løp.

  Maratonløp og løping

  Skap en feilfri løpeopplevelse med JMbands produkter for maratonløp og løpearrangementer - fra startnummer til tilbehør som sikrer en sømløs og profesjonell gjennomføring.

  Les mer