Effektiv adgang, identifikasjon og sikkerhet

JMbands produkter er ideelle for bruk i utdanningsmiljøer og institusjoner og gir en effektiv og pålitelig måte å håndtere adgang, identifikasjon og sikkerhet på. Vårt utvalg inkluderer et bredt utvalg av bånd, kort, plastkort og tilbehør som kan tilpasses for å møte spesifikke krav.

En rød snor med et ID-kort festet til.

Lanyard og ID-kortholder

Organiser personalet ditt og sørg for at de alltid har midler til å bære ID-kortene sine og/eller nøklene på en sikker og lett synlig måte. Våre snorer er tilgjengelige i standardfarger eller med ditt logo og grafiske preferanser. Kan vi hjelpe deg med å organisere utdanningsinstitusjonen din?

Kjøp her
Et par armbånd med ordet fredagbar på.

Håndtering av gjester for din fredagsbar

En god og festlig fredagsbar tiltrekker ofte mange mennesker, inkludert studenter og de som bare leter etter en billig bar. Med våre armbånd kan du holde oversikt over ulike gjester. Våre armbånd er tilgjengelige, for eksempel med svart trykk, og leveres raskt. Hvis du har andre ønsker, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Design dine armbånd her
En kvinne i diadem vifter med hånden.

Prisutdeling og feiring av årets student eller andre

Hvem har prestert best? Hvem er den hyggeligste, og hvem fortjener bare litt ekstra anerkjennelse? Med våre bestillingsbånd er det enkelt å designe et bånd som hedrer studenter for deres flittige innsats i utdanningen. Alle våre bånd er tilgjengelige i flere farger, materialer og trykkfarger, så det er bare fantasien som begrenser hvem du kan ære for hva.

Design dine bestillingsbånd her

Billetter for alle formål

Arrangerer du en fredagsbar eller har matboder eller matvogner tilknyttet? Vi har billetter for alle formål, enten det er for mat, drikke, inngang eller personlig designede billetter. Du kan finne dem alle hos oss. Lag en smidig og effektiv billettløsning for arrangementene dine med vårt brede utvalg.

Kjøp billetter her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene gjenbrukes?

Det avhenger av materialet og designet på armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke gjenbrukes etter fjerning, mens andre kan gjenbrukes og tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere ønsket antall for hver farge, og legge dem til handlekurven din eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En gruppe mennesker i formell antrekk poserer for et bilde.

  Gallafeiring

  Gjør din gallafeiring til en uforglemmelig kveld med våre produkter. Med våre armbånd og billetter kan du sikre at bare inviterte gjester kan delta. Tilpass billettene med din personlige touch eller festens tema for å skape en unik og festlig atmosfære.

  Les mer
 • En kvinne som holder en pappeske med et resirkuleringssymbol på.

  Bærekraft

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en bærekraftig og miljøvennlig hendelse. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

  Les mer
 • En fotballstadion full av folk som ser på en kamp.

  Sports Events

  Med våre produkter kan du effektivt håndtere adgang, sikre fansens engasjement med muligheter for å trykke lagnavn eller sponsorlogoer, og skape en uforglemmelig sportsopplevelse.

  Les mer