Essensielle Produkter for Festivaler og Konserter

JMband's produkter er ideelle for bruk på festivaler og konserter og har vist seg uunnværlige når det gjelder effektiv adgangskontroll og deltakeridentifikasjon. Vi tilbyr et bredt utvalg av armbånd, billetter, startnumre og tilbehør for å sikre at arrangementer av alle størrelser kan håndteres og organiseres sømløst.

Et grønt armbånd med ordet sommerfest på.

Festivalarmbånd

Våre festivalarmbånd spenner fra vevde og rustikke design til sateng med en mer luksuriøs følelse for å imøtekomme de unike behovene til enhver festival. Vi tilbyr også avanserte teknologiske alternativer som RFID-brikker og QR-koder, noe som legger en ekstra dimensjon til festivalopplevelsen. Alle våre materialer er nøye utvalgt med fokus på komfort og holdbarhet, slik at festivaldeltakere kan nyte dagen uten bekymringer samtidig som de opplever den nyeste teknologien.

Se vårt utvalg av festivalarmbånd her
En gruppe mennesker løfter hendene i været.

Tydelig Identifikasjon

Våre produkter hjelper personalet og sikkerhetspersonell med å raskt identifisere deltakere og skille mellom ulike tilgangsnivåer eller områder på festivaler og konserter. Vi tilbyr fargekoding og logo/tekst-trykk, noe som gjør det enkelt for deg å skille mellom ulike grupper av deltakere eller VIP-gjester.

Utforsk alle mulighetene her
To ruller med tape med ølkrus på.

Utforsk alle mulighetene her

På enhver festival oppstår det et større eller mindre behov for å opprettholde kontroll, inkludert tilsyn med barer, matboder og eventuelle backstage garderober. Vårt omfattende utvalg av billetter er designet for å møte dette behovet og bidrar aktivt til å skape den nødvendige strukturen på festivalen. Dette lar både gjester og arrangører fokusere på det essensielle – å skape en fantastisk opplevelse.

Se vårt utvalg av billetter her
En person legger et rosa armbånd på noens håndledd.

Enkelt og Pålitelig

Hos JMband forstår vi at hver festival har sitt unike fokus. For noen handler det om det karakteristiske utseendet som et vevd festivalarmbånd gir gjestene; for andre er låser avgjørende, mens noen prioriterer hastighet, pålitelighet og kostnadseffektivitet. Våre Tyvek-papirarmbånd er den ideelle løsningen for de som søker en kombinasjon av disse egenskapene. Med et bredt utvalg av farger og enkelhet i å lage helt unike design, kan våre armbånd enkelt tilpasses for å matche din visuelle identitet.

Utforsk alle våre Tyvek-armbånd her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet til armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes igjen etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere antallet for hver farge og legge dem til handlekurven din eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En gruppe mennesker løfter hendene i været på en fest.

  Diskotek og Natteliv

  Skap en uforglemmelig kveld i nattklubbens pulserende natteliv med våre eksklusive billetter. Med våre sikkerhetsmekanismer og effektiv adgangskontroll kan du være trygg på at kun inviterte gjester vil ha tilgang til festen.

  Les Mer
 • En vennegjeng skåler på en nattklubb.

  VIP-Arrangementer

  Gjør ditt VIP-arrangement til en uforglemmelig opplevelse med våre eksklusive VIP-billetter. Gi dine VIP-gjester en smak av den ekstraordinære kvelden som venter dem, og skap en atmosfære av forventning og eleganse.

  Les Mer
 • En gruppe mennesker i formell antrekk poserer for et bilde.

  Gallafeiring

  Gjør din gallafeiring til en uforglemmelig kveld med våre produkter. Med våre armbånd og billetter kan du sikre at kun inviterte gjester kan delta. Tilpass billettene med din personlige touch eller temaet for festen for å skape en unik og festlig atmosfære.

  Les Mer