Nøkkelbånd

Kjøp høykvalitets nøkkelbånd til markedets beste priser. Vi er eksperter på bånd og nøkkelholdere med ekspertise på begge områder. Vi tilbyr et bredt utvalg av bånd i ulike materialer. Enten du trenger dem for messer, konserter eller andre arrangementer, vil du alltid finne produktene som er mest relevante for deg.

 • En snor med et fargerikt design på.

  Nøkkelbånd

  Billige og tilpassede bånd for enhver anledning.

  Se utvalg
 • En snor med grønne blader på.

  Miljøvennlige nøkkelbånd

  Miljøvennlige bånd laget av resirkulerte materialer.

  Se utvalg
 • En JM Band NO Hard PVC-kortholder med en rød snor festet til.

  ID Kortholder

  Hurtig og enkel løsning for kortbeskyttelse med kortholdere.

  Se utvalg
 • En gruppe merker med ordene 'soldatfestival' og 'danmark'.

  ID Plastkort

  Profesjonelle plastkort skreddersydd til dine behov.

  Se utvalg

Vi trives med fornøyde kunder

JM Band tilbyr unike bånd og nøkkelholdere til arrangementer og bedrifter i alle størrelser. Her er noen av dem vi har betjent over tid.

Logoen til musickhuset aarhuss.
Logoen til friheden dk på grønn bakgrunn.
Et grønt merke med ordene studenter let's party bologna.
Grim fest-logo med lyn på grønn bakgrunn.
En oase av liv plantarama logo.

JM Band, en ledende leverandør av Nøkkelbånd i Norge

Enten du er ute etter bånd og nøkkelholdere med eller uten trykk, kan vi levere din bestilling med konkurransedyktige priser, høyeste kvalitet og profesjonell service.

En person som holder en grønn snor med solsikker på.

Bruk av nøkkelbånd

Et bånd er en enkel og funksjonell gjenstand som brukes til adgangskontroll, identifikasjon og tilknytning av ID-kort, nøkkelkort, heiskort, nøkler, fløyter eller hva du ellers måtte trenge.

Du kan vise informasjon eller promotere meldinger ved å trykke dem på bånd og nøkkelholdere. Mange selskaper bruker dem som reklameartikler med logoer og bedriftsinformasjon trykt på dem, noe som er en kostnadseffektiv og smart løsning for merkesynlighet. De er nyttige som giveaways på messer, løp og mer.

En gruppe mennesker sitter rundt et bord og ser på et nettbrett.

Design dine egne nøkkelholdere online

Et bånd er en enkel og funksjonell gjenstand som brukes til adgangskontroll, identifikasjon og tilknytning av ID-kort, nøkkelkort, heiskort, nøkler, fløyter eller hva du ellers måtte trenge.

Du kan vise informasjon eller promotere meldinger ved å trykke dem på bånd og nøkkelholdere. Mange selskaper bruker dem som reklameartikler med logoer og bedriftsinformasjon trykt på dem, noe som er en kostnadseffektiv og smart løsning for merkesynlighet. De er nyttige som giveaways på messer, løp og mer.

En svart snor med en svart snor og en gul snor.

Stort utvalg av materialer for dine nøkkelbånd

Du kan velge mellom polyesterstoffbånd og nøkkelholdere eller de miljøvennlige alternativene, der du bidrar til å redusere forurensning og beskytte miljøet. De miljøvennlige er laget av bambusstoff eller resirkulert PET-polyester.

Avhengig av materialet kan de komme i en glatt og fin versjon eller med en grovere overflate. Det kan også være mulig å få dem i det som kalles en flat slange, noe som betyr at snoren er tubulær eller rørformet, og dermed effektivt dobbeltlags. Bånd og nøkkelholdere er tilgjengelige i ulike bredder og lengder for å passe dine preferanser.

Design dine egne nøkkelholdere online

Design dine egne bånd og nøkkelholdere med trykk direkte på nettstedet vårt ved hjelp av den avanserte online designeren; det er enkelt og greit. På skjermen kan du se hvordan ditt valg av tekst, skrifter, farger, logoer, størrelser og plasseringer ser ut. Du kan fortsette å gjøre endringer i designet til du har det akkurat som du ønsker det.

Tilbehør til nøkkelbånd

I enden av båndet og nøkkelholderen er det en metallkarabinkrok eller ring for opphenging av ID-kort, nøkler, plastkort, fløyter eller andre gjenstander. Det finnes mange forskjellige typer karabinkroker tilgjengelige, som vist på nettstedet vårt. Den mest brukte karabinkroken er C-låsen, men hummer, hund og ring-alternativer er også populære. Velg den som passer best til din gjenstand.

En smart løsning tilgjengelig for bånd og nøkkelholdere er hurtigutløseren, som er en plastspenne plassert over festet. Med hurtigutløseren kan du enkelt og raskt feste festet med anhenget i stedet for å ta hele båndet over hodet. Dette er praktisk når du låser en sykkel eller dør hvis du ikke er dyktig i akrobatikk for å nå nøkkelen rundt nakken for å låse den opp. Det er også en god funksjon når du har kort på båndet som må skannes. Enkelt å løsne og feste igjen – det gjør ting litt enklere!

For å forhindre kvelningsfare kan du velge å ha en hurtigutløser på båndet og nøkkelholderen, som er en sikkerhetslås plassert bak på nakken. Hvis båndet blir fanget på noe, vil hurtigutløseren bryte under press, noe som reduserer risikoen for kvelning. Hurtigutløseren kan enkelt kobles til igjen. Dette er en flott løsning, spesielt for barn eller personer som bruker maskiner.

FAQ - Få svar på dine spørsmål

En blå snor med en rød snor festet til.

Kan båndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse båndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Kan jeg bestille bånd i forskjellige farger?

Ja, vi tilbyr ofte bånd i forskjellige farger. Du kan vanligvis velge mellom flere fargevariasjoner når du legger inn bestillingen. Fargealternativene vil bli spesifisert på den spesifikke produktsiden.

Hva er materialene båndene er laget av?

Materialene som brukes til båndene kan variere avhengig av design. Typiske materialer inkluderer nylon, polyester, bomull eller en kombinasjon av disse. Det er best å lese produktbeskrivelsen på jmband.no for detaljer om det spesifikke materialet for hvert bånd.

Hva er lengden på båndene?

Lengden på båndene på jmband.no kan variere. Det er best å besøke den spesifikke siden og lese produktbeskrivelsen for å finne nøyaktige målinger.

 • En mengde mennesker på konsert med hendene løftet.

  Festivaler og konserter

  Våre bånd er den perfekte løsningen for å skape en sikker og velorganisert musikkfestival. De gir pålitelig adgangskontroll og klar identifikasjon av forskjellige grupper.

  Les mer
 • En fotballstadion full av folk som ser på en kamp.

  Sportsarrangementer

  Skap en trygg og organisert sportsopplevelse med våre bånd som identifiserer lag, dommere, frivillige og sikkerhetspersonell med stil og holdbarhet.

  Les mer
 • En mengde mennesker sitter i stoler på en konferanse.

  Promotion og messer

  Tilpassede bånd med firmaloger og navneskilt gjør det enkelt å identifisere deltakere, talere og utstillere, og fremmer effektiv nettverksbygging og samhandling.

  Les mer