Historien om JM Band

Din Pålitelige Leverandør av Adgangskontroll Siden 1994

Hos JM Band er vi spesialister på å levere topp kvalitets stoffarmbånd, papirarmbånd og billetter for arrangementer og steder både i Storbritannia og resten av Europa. Med over tre tiår med erfaring i bransjen, står vi som en pålitelig partner når det gjelder kvalitetsprodukter for arrangementer.

Kvalitet, Presisjon og Professionalitet

Vi er dedikert til å levere produkter som er nøye utformet og tilpasset våre kunders spesifikke behov. Vårt forpliktelse til kvalitet og presisjon sikrer at hvert produkt fra JM Band oppfyller de høyeste bransjestandardene.

Et Dedikert og Erfarent Team

Vårt team består av fagfolk med dyp kunnskap om bransjen. Vi tilbyr personlig veiledning for å sikre at våre kunder får de mest passende produktene for sine arrangementer. Du kan nå oss på info@jmband.no og på telefon 0 23 50 36 49

En gruppe mennesker løfter hendene i været.

Sosial Ansvarlighet og Bærekraft

Vi erkjenner viktigheten av sosial ansvarlighet og har en historie med å tilby praksisplasser til unge personer som står overfor utfordringer. Dessuten jobber vi aktivt med å integrere bærekraftige initiativer i våre forretningsprosesser, og ser det som en integrert del av vår bedrifts DNA.

Lær Mer
En kvinne setter et armbånd på en manns håndledd.

Støtte til Kultur

For oss er det viktig å bidra til det danske kulturlivet, derfor støtter vi ulike kulturelle initiativer og arrangementer gjennom sponsoravtaler.

Lær Mer

Vår visjon: En ledende aktør i Europa

Vår visjon: En ledende aktør i Europa
Vårt ambisjon er å være førstevalget for kunder i hele Europa når de søker kvalitetsarmbånd og billetter for sine arrangementer. I tillegg til våre kjerneprodukter er vi åpne for henvendelser om relaterte produkter som kan støtte ditt arrangement.

Vi setter pris på din tillit til JM Band. Med oss ved din side kan du være trygg på en pålitelig partner som bringer kvalitet og ekspertise til ditt neste arrangement.

Vi Trives på Tilfredse Kunder

JM Band tilbyr fleksible løsninger til arrangementer og bedrifter i alle størrelser. Her er noen av de vi har levert til over tid.