Samarbeidspartnere og sponsorliste

De siste årene har JM Band stolt bygget fruktbare partnerskap med inspirerende utdanningsinstitusjoner og etablert meningsfulle sponsoravtaler med en rekke spennende selskaper og enkeltpersoner. Vår dedikasjon til aktiv støtte og samarbeid har ikke bare styrket forbindelsene våre til ulike sektorer, men har også åpnet døren for innovative initiativer med positiv innvirkning på samfunnet som helhet.

Nedenfor finner du en kort oversikt over de spennende prosjektene vi er engasjert i. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål om et potensielt samarbeid eller sponsorat. Du vil finne vår kontaktinformasjon nederst på siden.

Utdanningsinstitusjoner

Vi tror at vårt selskap kan bidra positivt til samfunnet, og dette er en integrert del av vårt selskaps DNA. Derfor jobber vi målrettet med å tilby praksisplasser til studenter og unge mennesker med mentale utfordringer. De blir integrert i teamet vårt, der de kan dra nytte av dedikerte og profesjonelle kolleger. Nedenfor kan du finne mer informasjon om de ulike utdanningsinstitusjonene vi samarbeider med. Vi er alltid åpne for nye samarbeid med institusjoner, så ikke nøl med å kontakte oss og starte en dialog.

Logoen til bedriftsakademiet aarhus.

Praktikanter fra Erhvervsakademi Aarhus

Hos JM Band ønsker vi jevnlig velkommen praktikanter, hovedsakelig fra Erhvervsakademi Aarhus eller lignende utdanningsinstitusjoner. Våre fokusområder inkluderer multimedia, digital handel, finans og markedsføring. Imidlertid er det viktig å understreke at vi verdsetter personlig kjemi og menneskelige kvaliteter høyt i vår utvelgelsesprosess, heller enn spesifikke utdanningslinjer. Vi er alltid klare for en samtale om dine muligheter for praksisplass. Følg lenken nedenfor og les mer om potensielle praksisplasser hos JM Band.

Les mer
Århus handelshøyskole-logo.

Elever fra Aarhus Business College

Siden 2021 har vi inngått samarbeid med elever fra Aarhus Business College, som spesialiserer seg innen salg og e-handel. Det er en integrert del av vårt selskaps DNA å påvirke samfunnet på en positiv måte ved kontinuerlig å integrere studenter. Våre studenter bidrar ikke bare med fersk kunnskap, men spiller også en sentral rolle i utviklingen av selskapet vårt.

Vi ønsker både voksne og unge studenter velkommen. Hvis du ønsker mer informasjon om dine muligheter som student hos JM Band.

Les mer
Special minds-logoen på hvit bakgrunn.

Praktikanter fra Special Minds Aarhus

Siden 2021 har vi kontinuerlig hatt praktikanter fra Special Minds i Aarhus. Special Minds er et kurs for unge mennesker og voksne med autismespekterforstyrrelser og lignende profiler. Vi gjør dette av den enkle grunn at vi deler deres visjon

"Vi ønsker å bidra til utviklingen av et land der mennesker med autisme og lignende profiler lykkes i utdanningen og bidrar med sine respektive ferdigheter til arbeidsmarkedet - Heidi fra Special Minds"

Les mer om vår CSR-profil her

Sponsorkart

JM Band er dedikert til å støtte samfunnet gjennom sponsoravtaler for selskaper, foreninger og i noen tilfeller enkeltpersoner. Dette engasjementet stammer fra troen på viktigheten av å bidra positivt til samfunnet, bygge nære relasjoner og hjelpe andre på vei mot sine mål. Sponsoravtalene kan inkludere produkter, rabatter og sporadisk økonomisk støtte, og beslutningene blir i hovedsak tatt basert på individuelle henvendelser, med fokus på menneskene bak og formålet med sponsoratet, heller enn å følge strenge regler og prinsipper for forskjellige segmenter. Vi ser på sponsoravtaler som en vinn-vinn-situasjon for alle parter, med troen på at ved å hjelpe andre på vei, kommer du også ett skritt nærmere din egen reise.

Below is a selection of areas that we have supported over time. If you are considering applying for a sponsorship, you are encouraged to get in touch at least 2 months before you need our support, so that there is sufficient time to evaluate and process your request.However, it is important to note that we do not support political events or other activities that are not in line with their Corporate Social Responsibility (CSR) and community values. This principle emphasizes the importance of ensuring that sponsorships are consistent with our overall mission and values.

  • Logoen for bestiller håndbold.
  • Logoen til arkansas-piratene.
  • Et grønt merke med ordene studenter let's party.
  • Logoen til ee fjellklatrerklubb.
  • Logoen for sl festuvalg.
  • Logoen for 5 femo festivalen.
  • Birdie-logoen med en skje i midten.
  • Zoe 4 life-logo.
  • Den spesielle sinnslogoen på grønn bakgrunn.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss til slutt.