Billetter

Kjøp høykvalitetsbilletter til markedets beste pris! Vi er eksperter på alle typer billetter og tilbyr et bredt utvalg, inkludert rullebilletter, garderobebilletter og inngangsbilletter. Opplev en problemfri billettopplevelse med oss.

 • To ruller med Drikkebilletter av JM Band NO på hvit bakgrunn - billetter som kan innløses.

  Rullebilletter

  En praktisk, enkel, effektiv og rimelig løsning for billettsalg.

  Vis utvalg
 • En rull med rosa tape med svarte tall.

  Cloakroom tickets

  Effektiv organisering med nummererte billetter.

  Vis utvalg
 • To ruller med lilla billett tape på hvit bakgrunn.

  Inngangsbilletter

  Fleksible løsninger for billettsalg og gjestehåndtering.

  Vis utvalg
 • En rull med gul tape på en hvit bakgrunn.

  Skriv ut billetter selv

  Lag tilpassede billetter med tekst, logo og strekkoder.

  Vis utvalg

Vi trives med fornøyde kunder

JM Band tilbyr fleksible billettløsninger for arrangementer og bedrifter i alle størrelser. Her er noen av dem vi har betjent over tid.

Logoen til musickhuset aarhuss.
Logoen til friheden dk på grønn bakgrunn.
Et grønt merke med ordene studenter let's party bologna.
Grim fest-logo med lyn på grønn bakgrunn.
En oase av liv plantarama logo.

Gjør arrangementet ditt problemfritt med våre praktiske billetter

Våre billetter kombinerer pålitelig adgangskontroll, synlighet og holdbarhet for å skape en sømløs opplevelse og effektiv håndtering av arrangementene dine. Enten det er rullebilletter, garderobebilletter, inngangsbilletter eller billetter du kan skrive ut selv, kan du stole på at våre billetter gir pålitelig adgangskontroll, sikkerhet og merkevarebygging som forbedrer arrangementene dine. Gi gjestene dine en uforglemmelig opplevelse med våre pålitelige og profesjonelle billettløsninger.

En mengde mennesker på en nattklubb med blålys.

Forbedret gjesteopplevelse

Garderobebilletter bidrar til en forbedret gjesteopplevelse ved å skape en trygg og godt organisert atmosfære. Gjestene kan nyte arrangementet uten å bekymre seg for å holde øye med eiendelene sine eller frykte at de skal forsvinne. En velfungerende garderobe med tilsyn og et praktisk lagringssystem gir gjestene ro i sinnet og muligheten til å fokusere fullt ut på å nyte arrangementet.

En bærbar datamaskin på et bord med papirer og penner.

Tilpasningsalternativer

Garderobebilletter kan tilpasses med ditt eget design, inkludert tekst og logo. Dette gir deg muligheten til å skape unik merkevarebygging og tilpasse billettene til arrangementets spesifikke behov. Med et bredt spekter av materialer, inkludert både papir og plast, kan du velge den typen billett som passer best for dine krav og preferanser.

FAQ - Få svar på dine spørsmål

To ruller med blå billett tape på hvit bakgrunn.

Kan billettene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse billettene med ditt eget design, logo eller tekst ved hjelp av vår selvdesignløsning.

Finnes det også mulighet for å kjøpe plastbilletter?

Ja, i tillegg til papirbilletter tilbyr vi også plastrullebilletter. Plastbilletter er holdbare og egner seg for arrangementer der ekstra holdbarhet er nødvendig.

Kan billettene gjenbrukes?

Billettene kan være laget enten av papir eller plast, avhengig av dine preferanser og behov. Papirbilletter er ideelle for engangsbruk, mens plastbilletter er mer holdbare og egnet for gjentatte arrangementer.

Kan jeg bestille billetter i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av billetter i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønsket farge, spesifisere mengden for hver farge og legge dem til handlekurven din eller be om det ved

 • En gruppe mennesker løfter hendene i været på en fest.

  Klubber og natteliv

  Skap en uforglemmelig kveld i diskoens pulserende natteliv med våre eksklusive billetter. Med våre sikkerhetsmekanismer og effektiv adgangskontroll kan du være trygg på at bare inviterte gjester vil få tilgang til festen.

  Les mer
 • En mann som holder en presentasjon for et publikum.

  Promotering og messer

  Våre billetter er den perfekte løsningen for å skape en effektiv og godt organisert presentasjon på promoteringer og messer. De sikrer pålitelig adgangskontroll og tydelig identifikasjon av ulike deltakere og grupper.

  Les mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare produkter er vanntette, komfortable å ha på hele dagen og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, noe som sikrer problemfri tilgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer