Vanntette adgangsløsninger for svømmebassenger

JM Bands produkter er ideelle for bruk i svømmebassenger og vannparker. Våre vanntette armbånd og adgangskort sikrer effektiv og pålitelig adgangskontroll samtidig som de motstår vann og fuktighet. Designet for holdbarhet og komfort under vannaktiviteter, sikrer våre produkter at bare betalende gjester og medlemmer har tilgang til fasilitetene. Med ulike farger og tilpasningsalternativer er det enkelt å skille mellom forskjellige aldersgrupper, adgangsnivåer eller aktiviteter.

En kvinne som svømmer i et basseng.

Enkel identifikasjon med armbånd

Våre Tyvek-papirarmbånd gjør det enkelt å identifisere gjester, ansatte eller spesielle grupper i svømmebassenget. Dette bidrar til en jevn og organisert opplevelse for alle involverte.

Se alle våre papirarmbånd her
Tre rfid-armbånd på hvit bakgrunn.

RFID-silikonearmbånd

Våre RFID-silikonearmbånd er perfekte for svømmebassenger. De er vanntette og holdbare, ideelle for kontinuerlig bruk i fuktige miljøer. Med et utvalg av farger og muligheten til å legge til tilpasset tekst eller logoer, kan svømmebassenger enkelt kategorisere gjester etter adgangsnivå eller svømmetider. De er også hypoallergeniske og komfortable å ha på seg, noe som gjør dem til favoritter blant svømmere i alle aldre.

Se flere RFID-alternativer her
En gruppe barn som sitter i et svømmebasseng.

Enkel lagsinndeling med fargede armbånd

Våre fargerike silikonarmbånd er den ideelle løsningen for lagsinndeling når du deltar i vannsport med flere deltakere. Armbåndene kommer i ulike farger og er enkle å ta av og på, slik at du kan fokusere på selve sporten.

Se alle fargene her
Et innendørs svømmebasseng i en moderne bygning.

Alle typer garderobe-billetter

Våre garderobebilletter, tilgjengelige i papir, plast og selvklebende plast, er den perfekte løsningen for garderobebehov i svømmebassenger. Papirbilletter er ideelle for engangsbruk, plastbilletter gir holdbarhet i fuktige miljøer, og selvklebende plastbilletter er brukervennlige og etterlater ingen rester. Disse billettene er designet for å gjøre garderobeadministrasjon i svømmebassenger enkel og effektiv.

Se våre garderobebilletter her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

En kvinne som svømmer i et basseng.

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer sårbare for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet til armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes på nytt etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere antallet for hver farge, og legge dem til handlekurven din eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En jente som står på en trampoline på en innendørs lekeplass.

  Innendørs lekeparker og trampolineparker

  Våre produkter er den ideelle løsningen for å skape en trygg og godt organisert trampolinepark eller innendørs lekeplass. De sikrer tydelig identifikasjon av ulike besøksgrupper eller alderskategorier.

  Les mer
 • En stadion full av folk som ser på en fotballkamp.

  Sportsarrangementer

  Med våre produkter kan du effektivt administrere tilgangen, engasjere fans med muligheten til å trykke lagnavn eller sponsorlogoer, og skape en uforglemmelig sportsopplevelse.

  Les mer
 • En gruppe mennesker som løper i et løp.

  Maratonløp og løpearrangementer

  Skap en sømløs løpeopplevelse med JM Bands produkter for maratonløp og løpearrangementer - fra startnumre til tilbehør som sikrer en jevn og profesjonell gjennomføring.

  Les mer