Matmarkeder og markeder

JMbands produkter hjelper deg med å skape en profesjonell og organisert atmosfære på mat- og loppemarkeder, samtidig som de legger til farge, merkevaremuligheter og enkel adgangskontroll. Dette gjør markedet mer attraktivt både for utstillere og gjester, og bidrar til et vellykket og minneverdig arrangement.

To ruller med brun tape på hvit bakgrunn.

Kaffe- og drikkebilletter

Høyne din kaffeopplevelse med våre unike kaffe- og drikkebilletter. Disse stilige billettene gir ikke bare tilgang til deilige drikker, men legger også til et snev av eleganse til hele opplevelsen. Enten du nyter en kopp varm kaffe eller en forfriskende drink, vil våre billetter gjøre det til en hyggelig og godt organisert begivenhet. Skap et øyeblikk av ren kaffeluksus med våre spesialdesignede billetter, det perfekte tilskuddet til enhver drikkeopplevelse.

Se alle alternativene her
To ruller med grønn tape på hvit bakgrunn.

Matbilletter

Gå grønt og stilfullt med JMbands matbilletter. Våre billetter er laget med kjærlighet til maten de er ment å innløse. Gi arrangementene dine et unikt preg og vis din forpliktelse til gjestenes spiseopplevelser. Velg JMbands matbilletter.

Kjøp dine matbilletter her
Et grønt og blått armbånd med emblem på.

Armbånd for matfestival

Våre adgangsarmbånd og billetter sikrer jevn adgangskontroll for mat- og loppemarkeder, slik at kun betalende gjester har tilgang til området.

Design dine stoffarmbånd
Et par armbånd med forskjellige design på.

Papirarmbånd som matbillett

Vi tilbyr muligheten til å tilpasse bånd, billetter og klistremerker med markedets navn, logoer eller spesifikke meldinger, slik at du kan merke og markedsføre arrangementet.

Design dine papirarmbånd

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet på armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes igjen etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere ønsket mengde for hver farge og legge dem til i handlekurven eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • Et luftfoto av en stor folkemengde på en konsert.

  Festivaler og konserter

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en sikker og godt organisert musikkfestival. De gir pålitelig adgangskontroll og tydelig identifikasjon av ulike grupper.

  Les mer
 • En kvinne som holder en pappeske med et resirkuleringssymbol på.

  Bærekraftig

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape et Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape et bærekraftig og miljøvennlig arrangement. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

  Les mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare produkter er vanntette, komfortable å ha på hele dagen, og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, noe som sikrer sømløs adgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer