RFID-teknologi - Utforsk hva vi kan gjøre for deg

Ettersom vårt utvalg av RFID-teknologiprodukter utvides, gjør også behovene til våre kunder det for flere systemer som kan støtte NFC-armbånd for gjesteregistrering eller lignende for dine arrangementer eller andre samlinger. Derfor har vi utviklet vårt eget system som følger med og settes opp når du kjøper minst 100 RFID-armbånd. Hvis du trenger et mer avansert system, for eksempel for kontantløse betalinger eller adgangskontroll, har vi samarbeidet med Loomis-Pay og Scanview Sikring. På denne måten kan vi skreddersy et system som passer dine ønsker og behov. Utforsk nedenfor for å se hva vi kan tilby deg når det gjelder RFID.

En mann som sitter ved et skrivebord og ser på en dataskjerm.

Klar til å prøve vårt spesialutviklede RFID-system?

Vårt skreddersydde RFID-system er designet for å hjelpe deg med å opprettholde presis kontroll og få verdifull innsikt i aktivitetene til besøkende ved hjelp av RFID-armbånd eller andre RFID-produkter.

Se våre RFID-produkter

Hos JM Band har vi et bredt utvalg av RFID-produkter som imøtekommer ulike behov og preferanser. Vår dedikasjon til RFID-teknologi og skreddersydde løsninger gjør oss til det ideelle valget for alle som søker pålitelige og kostnadseffektive løsninger. Ta det første skrittet mot en sømløs arrangementregistrering ved å utforske vårt utvalg nedenfor.

1 av 6

Vi samarbeider med de beste

Hos JM Band mener vi at totalopplevelsen er avgjørende for å skape verdi for våre kunder og gi dem den best mulige opplevelsen. Derfor har vi etablert samarbeid med ledende aktører i relevante bransjer for å sikre våre kunder en enestående opplevelse. Nedenfor kan du lese mer om partnerne våre innen RFID-teknologi.

En person bruker en mobilenhet til å betale for et produkt.

Loomis-Pay i samarbeid med JM Band

Med et Android POS-system som enkelt kontrolleres via berøringsskjerm, velges produkter med et trykk. Skann varer med en strekkodeskanner, og alt synkroniseres automatisk til skyen. Det er brukervennlig, oppfyller de nyeste skattekravene og krever internett, som kan komme fra både 4G og WiFi.

NFC-kort og armbånd: Lade og betale enkelt på festivalen med et kort eller armbånd, som Loomis Pay holder styr på.

Jeg trenger berøringsfri betaling
Et stort bygg med mange vinduer.

Scanview Sikring

Scanview har svært spesialiserte medarbeidere som tilbyr kunnskapsdeling på tvers av avdelingene sine. De er klare til å gi råd om teknisk adgangskontroll, uavhengig av prosjektets størrelse.

 • Mer enn 15 års erfaring
 • 50 dedikerte ansatte
 • 30 feltteknikere
 • Landsdekkende service
 • Stat, regioner og kommuner
 • Kultur, attraksjoner og idrett
 • Havner, flyplasser og logistikk
 • Detailhandel, industri og næringsliv
Jeg trenger teknisk adgangskontroll

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene brukes på nytt?

Det avhenger av materialet og designet på armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke brukes på nytt etter fjerning, mens andre er gjenbrukbare og kan tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere ønsket antall for hver farge og legge dem til handlekurven din eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • En gruppe mennesker som løper i et løp.

  Maratonløp og løpearrangementer

  Skap en sømløs løpeopplevelse med JMbands produkter for maratonløp og løpearrangementer - fra startnummer til tilbehør som sikrer en jevn og profesjonell gjennomføring.

  Les mer
 • En kvinne som holder en pappeske med et resirkuleringssymbol på.

  Bærekraft

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en bærekraftig og miljøvennlig hendelse. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

  Les mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare produkter er vanntette, behagelige å ha på hele dagen, og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, noe som sikrer problemfri adgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer