Naturlige produkter for en grønnere fremtid

Vi streber etter å levere løsninger som har en positiv innvirkning på planeten vår. Noen av våre armbånd, billetter og tilbehør er laget med fokus på resirkulerte materialer, energieffektivitet og avfallsreduksjon.

Et luftfoto av en festival i et felt.

Bedre armbånd

Velg JM Bands ECO armbånd for en stilig og planetbevisst løsning. Våre ECO armbånd er laget av materialer som reduserer kjemisk avfall og er mindre skadelig for planeten vår. Gi arrangementene dine et ansvarlig preg og vis ditt engasjement for miljøet. Bli med så mange andre i å velge bedre armbånd.

Se våre ECO armbånd her
En person som holder opp en grønn snor med solsikker på.

Andre naturlige produkter

Våre ECO nøkkelbånd er designet med materialer som tar hensyn til miljøet. Disse nøkkelbåndene, laget av resirkulerte eller nedbrytbare materialer, hjelper til med å organisere nøkler og ID-kort. Du kan tilpasse dem med ditt logo. Velg våre ECO produkter for å gjøre arrangementet ditt mer miljøvennlig samtidig som du nyter både god funksjonalitet og stil.

Se våre ECO nøkkelbånd her
En kvinne som holder en pappeske med et resirkuleringssymbol på.

Små skritt i riktig retning

Vi gjenbruker esker som våre leverandører sender varer i når vi sender produkter til kundene våre. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre praksisene våre. Ved å gjenbruke emballasje bidrar vi til å forlenge levetiden, selv om endring av vaner tar tid. Små skritt hver dag fører oss i riktig retning.

Lær mer om oss her
En persons hender som holder en liten plante i jord.

Resirkulerbare materialer

Våre bånd, armbånd og billetter er laget av resirkulerbare materialer, noe som reduserer behovet for engangsprodukter. Ved å velge våre gjenbrukbare løsninger kan du minimere avfall og ressursforbruk.

Lær mer om oss her

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Hva er forskjellen på armbåndene deres?

Vi har 5 forskjellige stoffarmbånd når det gjelder materiale:
Polyester

 • Resirkulert polyester (ECO PET)
 • Bambusstoff
 • 100% bomull
 • Spandex

Hva er ECO PET?

Eco pet, er stoffarmbånd som er laget av gjenbrukbart materiale, noe som betyr at de er bærekraftige.

Hva gjør dere for å bidra til miljøet?

Vi prøver alt vi kan for å forsegle våre gjenbrukbare armbånd, noe som betyr at vi går for å forsegle våre ECO PET armbånd.

Hvor mange forskjellige typer ECO PET har dere?

Vi har to forskjellige typer ECO armbånd. Våre:

 • ECO Resirkulert PET stoffarmbånd.
 • Bambusstoff armbånd.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • Et luftfoto av en stor folkemengde på en konsert.

  Festivaler og konserter

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en trygg og godt organisert musikkfestival. De gir pålitelig adgangskontroll og tydelig identifikasjon av ulike grupper.

  Les mer
 • En mann som holder en presentasjon for et publikum.

  Promosjoner og messer

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en effektiv og godt organisert presentasjon på promosjoner og messer. De sikrer pålitelig adgangskontroll og tydelig identifikasjon av ulike deltakere og grupper.

  Les mer
 • En karuselltur i en fornøyelsespark.

  Fornøyelsesparker

  Våre holdbare produkter er vanntette, komfortable å ha på hele dagen, og kan trykkes med fargerike design eller parkens logo, noe som sikrer problemfri adgang og en forbedret gjesteopplevelse.

  Les mer