Armbånd

Kjøp høy kvalitet armbånd til markedets beste priser.

Vi er eksperter i armband.

Opptak armbånd for hendelser

For de fleste hendelser er det viktig å sjekke hvem som skal gå inn og hvilke områder av arrangementet er åpne eller begrenset til en bestemt person. Denne funksjonen oppnås effektivt ved bruk av tilgangskontrollarmbånd. Øk målgruppen din ved å bruke flerfarget armbånd. De kan tilpasses ytterligere ved å trykke på tekster og logoer på forskjellige måter.
Access Armbånd brukes som et effektivt middel for identifisering og tilgang til flere hendelser. De er en fin måte å hindre uautorisert tilgang til din festival eller arrangement og også for å sikre at gjestene kan bare trenge seg i felten eller mer, som de er autorisert.
Vi tilbyr Tyvek papir armbånd, stoff Armbånd, plast og silikon armbånd som passer ditt arrangement. Vi kan tilby tilgangskontrollprodukter i hele Norge.

Inngangs- og inngangsarmbånd for tilgangskontroll

Tilgangsbærer er vanskelige å overføre fra person til person. Armbåndet vil bli som en personlig billett. En person kan komme inn og ut av hendelsen ved å presentere armbånd til personen (eller maskin) ansvarlig for tilgangskontroll.
Innføringsbraketter kan deles inn i forskjellige farger, noe som gir tilgang til bestemte områder, avhengig av armbåndets farge. RFID-inngangsbånd blir stadig mer populært i tilgangskontroll. Skannere kan spres i området for arrangementet som gir automatisk tilgangskontroll og datainnsamling.

Kjøp online papir armbånd, stoff (tekstil), plast og silikon RFID armbånd for tilgangskontroll

Alle våre Access Armbånd for Events er høy kvalitet i levende farger og til en veldig god pris. Støttet av 25 års erfaring. Så hva venter du på? Bestill nå og se forskjellen. Vi er veldig sikre på at du vil være fornøyd med kvaliteten du får for pengene.
Vi sender bestillingen fra Århus i Danmark, og alle våre bestillinger vil bli sendt innen 24 timer for varer på lager.
Vi leverer hvor som helst i Norge. Vanligvis er transittiden ca. en dag hvis din fraktadresse er lokalisert eller i nærheten av store byer i Norge som; Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad, Tromsø, Sandnes etc. Levering til fjerntliggende områder i Norge kan ta en ekstra dag eller to.