Skap riktig klubbatmosfære

Skap en unik og festlig atmosfære med vårt eksklusive utvalg av bånd, armbånd og tilbehør. Med våre innovative design og høy kvalitet kan du skape en minneverdig opplevelse for gjestene dine og sikre en smidig håndtering av inngang, garderobe og drikkeservice. Velg JMband for pålitelige, stilige og effektive løsninger for ditt nattelivsarrangement. Vi er her for å ta festen din til neste nivå!

Nattklubbmusikk stopper ikke armbånd.

Tyvek-papirarmbånd for nattklubben

Hold oversikt over alle festglade gjester med våre Tyvek-papirarmbånd. Du har muligheten til å tilpasse armbåndene, enten med svart trykk, fullfarge eller svart-hvitt for den perfekte temafesten. Alle våre armbånd er tilgjengelige i 12-14 forskjellige farger.

Se utvalget her
En svart kleshenger med en rød merkelapp på.

Plastgarderobelapper

Hvis du har en omfattende garderobe der gjestene dine kan henge fra seg jakkene sine, og du leter etter en mer solid løsning, er våre plastgarderobelapper svaret. Hver pakke inneholder 100 nummererte lapper.

Kjøp nå
To ruller med lilla tape med et martini-glass på.

Cocktailbilletter

Cocktailbilletter legger til en luksuriøs og festlig dimensjon til ethvert arrangement. Hver billett kan fungere som en invitasjon til å utforske en unik drikkeopplevelse. Billettene gir også en praktisk måte å holde oversikt over og organisere bestillinger i baren.

Kjøp her
To ruller med blå billett tape på hvit bakgrunn.

Inngangsbilletter

Har du mange gjester og trenger en tydelig og enkel måte å holde styr på gjestene og antall adgangspass? Da er våre inngangsbilletter løsningen. Billettene kommer i flere forskjellige farger og er alle nummererte, slik at hver billett er helt unik.

Kjøp nå

FAQ - Få svar på dine spørsmål

Kan armbåndene tilpasses med vårt eget design eller logo?

Ja, vi tilbyr muligheten til å tilpasse armbåndene med ditt eget design, logo eller tekst.

Er armbåndene vanntette?

Det avhenger av typen armbånd. Noen armbånd er vanntette eller vannbestandige, mens andre kan være mer følsomme for vann.

Kan armbåndene gjenbrukes?

Det avhenger av materialet og designet på armbåndet. Noen armbånd er designet for engangsbruk og kan ikke gjenbrukes etter fjerning, mens andre kan gjenbrukes og tas av og brukes igjen.

Kan jeg bestille armbånd i forskjellige farger i samme bestilling?

Ja, vi tillater bestilling av armbånd i forskjellige farger i samme bestilling. Du kan vanligvis velge ønskede farger, spesifisere ønsket antall for hver farge, og legge dem til handlekurven din eller be om det ved bestilling.

Hvis du har noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss

 • Et luftfoto av en stor folkemengde på en konsert.

  Festivaler og konserter

  Våre produkter er den perfekte løsningen for å skape en sikker og godt organisert musikkfestival. De gir pålitelig adgangskontroll og klar identifikasjon av forskjellige grupper.

  Les mer
 • En vennegjeng skåler på en nattklubb.

  VIP-arrangementer

  Gjør ditt VIP-arrangement til en uforglemmelig opplevelse med våre eksklusive VIP-billetter. Gi dine VIP-gjester en smakebit på den ekstraordinære kvelden som venter dem, og skap en atmosfære av forventning og eleganse.

  Les mer
 • En gruppe mennesker i formell antrekk poserer for et bilde.

  Gallafester

  Gjør din gallafest til en minneverdig kveld med våre produkter. Med våre armbånd og billetter kan du sikre at bare inviterte gjester kan delta. Tilpass billettene med din personlige touch eller festens tema for å skape en unik og festlig atmosfære.

  Les mer