JMband

 

Grunnlagt: 1993 I danmark. I 1997 skiftet navn fra J & Maya til JMband

Vår visjon: er å bli en innovativ leder i "merking og adgangskontroll" sektoren.

Vår holdning: er å møte og overgå våre kunders forventninger ved å bygge tillit, levere produkter av høy kvalitet som tilbyr lave priser og opprettholde en høy standard av service på en god måte. "Små kunder" er like viktig for oss som våre "store kundene".

Trykkemaskiner og produkter: vi har våre egne trykkmaskiner for utskrift på Tyvek ® papir, plast og tekstil armbånd og et unikt konsept av online designere. Vi kan også foreta noen supplerende produkter som UV-blekk for adgangskontroll (egen produksjon), billetter, polletter, lanyard nakke bånd, tags, Strygemærker og mer.

Etikk: Vi er veldig bevisste om opprinnelsen av varer og råvarer vi bruker. Det er betydelige anstrengelser for å besøke våre hovedleverandører og observere arbeidsforhold. Vi jobber hardt for å finne alternative leverandører når våre standarder ikke er oppfylt.

Miljø: Vi bestreber oss på å minimere miljøskader ved å legge mange miljøvennlige alternative produkter. Vi prøver så godt vi kan for å bruke miljøvennlige blekk under utskrift, gjenbruk emballasje som vi får fra våre leverandører og bruker solenergi så mye som mulig til tørkeprosessen.

Veldedighet: Gjennom årene har vi støttet mange veldedige arrangementer med armbånd. Vi har nå besluttet å begrense vår støtte til nonprofit hendelser knyttet til innsamlingsaksjon for å bekjempe sykdommer, organisasjoner som støtter funksjonshemmede personer, organisasjoner som støtter barn i nød og hendelser håndtere naturkatastrofer gjør. Alle andre typer arrangementer støtter vi ikke normalt. Forespørsel om sponsing bør være minst 30 dager før forventet leveringsdato og vår logo og link bør legges til sponsorer nettside minst 30 dager før arrangementet.

Historie: JMband begynte å håndtere Velcro ® strimler med tekst og logo som kan festes til hatter eller kan brukes som armbånd. Når en kunde ba oss å produsere tekstil armbånd for tilgang til en hendelse, oppdaget vi "verden av kontrol armbånd" og bestemte seg for å spesialisere seg i merkingen og adgangskontroll.

Handel-modus: engross, nettbutikk.

EU VAT nr.: DK41840943

Hovedkontor Adresse: Sofienlystvej 6, 8340 Malling, Danmark