Missebånd

Kjøp ordrebånd eller missebånd med trykk

Bestilling for spesielle arrangementer, for å vinne vinneren, for å hedre æresbevisninger.

Sammenlign kvalitet og pris, vi er de beste og billigste

Anmeldelser: 4,50 0 1 2 3 4 basert på 2 anmeldelser.

JMband, en ledende leverandør av missebånd i Norge

Uansett om du er på jakt etter missebånd, kryssbånd, eller ordensbånd, kan vi levere bestillingen din med de beste prisene, høyeste kvalitet og profesjonell service.

Historie

Tradisjonelt var missebånd båret av kongelige i flere århundrer, men uten tekst, men med dekorasjoner og ornamenter. Vi ser det ved offisielle anledninger, når den kongelige familien og nå også statsoverhoder, viser på skjermen med disse vakre tapene som går fra skulder til hoft, og utseendet og dekorasjonene avhenger av rekkefølgen som personen er involvert i. Bruk båndet på uniformet med medaljer, her som æresbevisninger.

Nyere versjoner, som vi også vet godt, brukes til skjønnhetskonkurranser over hele verden med tekst som "MISS UNIVERSE" og "MISS WORLD".

Den gamle tradisjonen er en ting, en annen er den festlige og populære bruken av disse fargerike forbindelsene med personlig tekst som har fått grunnlag mange steder og sprer seg mer og mer overalt i samfunnet for mye moro for både bærerne og giverne som har designet disse.

Navn som missebånd er oppstått, det kommer sannsynligvis fordi det krysser over brystet. Ordensbånd er også et ord som man finner når det går skråt over overkroppen. Det kan godt være forvirrende med de forskjellige navnene, men i prinsippet er det samme produkt.

Søknad

Som beskrevet ovenfor trenger du ikke å være kongelig, motta æresbevisning eller skjønnhetsdronning for å bære missebånd i dag. Nå kan alle føle seg spesielle eller til og med "Royale" og bruke den gamle bånd tradisjonen, for å gjøre en morsom eller semi-seriøs uttalelse, ved hjelp av vårt parti bånd. Det er mye brukt for alle slags anledninger, for å hedre æresgjesten, gjøre ekstra gøy for en hendelse, uttrykk for en tilknytning, eller hva det måtte være. Det er mange eksempler for bruk, og det er ingen grense for dette.

Ordrebåndet kan bli et minne, som er lagret fra den herlige bekreftelsesdagen, hvor bekreftelsen mottok kontakten med teksten: "Dagens Konfirmant", eller fra den fantastiske sommerferien, hvor du ble stemt som sommerens badenymfe. Det kan brukes til å dele gjester og deltakerne inn i grupper ved hjelp av forskjellige farger eller tekster til temafester eller andre arrangementer, det er både en praktisk og festlig måte å bruke dem på.

Det er veldig morsomt å ha på seg den kommende brudekjole sammen med et bånd for å bestille et bachelorparti med påskriften "Hjelp meg å gifte meg" og jentene en hvor det står "Brudens mannskap", det gir en god følelse av lagånd mellom vennene til en spennende aktivitetsrik dag, ingen av De vil glemme.

For selskapets årlige jule lunsj, er det festlig å gi de ansatte et bånd med firmanavn og logo slik at de får en morsom atmosfære av fellesskap og "høytidelighet".

Gi vinneren av turneringen eller slå en missebånd på skulderen, så er det ingen tvil om hvem vinneren er eller ta det selv for kampen, hvor favorittlaget ditt spiller for å vise dem ære og tilbake dem.

Hver mor vil smelte på mors dag når barna gir henne en fargerik utsagn som sier at "mor er den beste i verden" og den forventende moren vil føle seg stolt i babyshowers når hun bærer tumbleren på skulderen hennes "det blir en jente ".

Nordmennene har tatt sin tradisjon fra Amerika til deres gala partier, hvor de utnevner kongen og dronning og gir dem et vakkert ordensbånd.

Missebånd for årets standarder eller måneders ansatt eller kollega er svært vant og det slutter ikke her fordi det kan være alt som årets lærer og sesongens trener. Når skoler og foreninger normer og tildeler premier til skolens nerd, klassens kjæledyr, klubbens fineste og så videre, er det mer iøynefallende å ha missebånd på skulderen.

Bursdagsbarnet kommer enda mer i fokus med et tilpasset personlig bursdagsbånd som du har designet spesielt for ham på den festlige dagen hvor han blir feiret. Gjør også en helt unik og personlig for studenten når den siste eksamenen er godt gjennomført, og for kjærlighetens brudepar som sier ja til hverandre eller gylne brudepar som fortsatt holder sammen i tykk og tynn. Ja, det er en myriade av muligheter, bare fantasien din setter grenser til tekst, farge og uansett grunn.

Plasseringen av båndet er vanligvis fra høyre skulder til venstre hofte, men noen ganger også motsatt måte.

Det er ikke bare begrenset til folk. Dyr kan også få missebånd som en premie i konkurranser. Din hest eller hund vil være vakker med et bånd rundt halsen, det bør bare tilpasses i størrelse.

Materialer

Ordensbånd er laget av vannavstøtende Polyprotex som er en slags polypropylen eller av ECO satin Viscose (Rayon) - acetatstoff, laget av trecellulose. Det har en vakker skinnende refleksjon, såkalt "glanset", eksteriør hvor vi skriver ut. Friller laget av lurex i metallisk gull eller sølv farge inkludert for vedlegg til endene av båndet, noe som gir det et mer fancy utseende. Selvfølgelig er det valgfritt hvis du vil bruke kanten, fordi de også kan unngås og endene kan kuttes i andre formasjoner enn den rette enden vi leverer dem på. På produktsiden illustrerer vi hvordan du kan kutte dem i diagonal form, V-kutt eller som et pilespiss. Selvklebende velcro kommer også sammen og brukes til å montere den i stedet for å sy sammen. Det er flere fordeler med borrelås i stedet for å sy. Velcro gjør det enkelt å ta det på og av og det kan enkelt justeres i størrelse. Sikkerheten er også en faktor som tas i betraktning her, fordi hvis den sys sammen, kan det være fare for kvelning hvis ulykken er ute og brukeren skal holde seg til noe med bandet. Det vil ikke skje med velcro, som umiddelbart blir skilt fra hverandre.

Fremstilling

Trykket på båndet vårt er laget med termisk overføringsteknikk, hvor en spesiell høykvalitetsfilm brukes. Denne trykk er svært motstandsdyktig mot riper og gni for at teksten skal forbli intakt og skarp til tross for bruk, vil det være synd hvis teksten plutselig er uleselig, når du har gjort det inntrufne ved å designe en fin personlig gave til hovedpersonen. Farger som kan velges mellom er svart, metallisk gull eller metallisk sølv. Metallfargene passer alle missebånd og teksten er vakker og skinnende, slik at den ser glamorøs ut. Svart tekst er bra for de lyse bakgrunnene.

Online design av Missebånd

Den enkleste og billigste måten å få din egen teksttekst på er å designe dem i fred og ro på vår nettside med vår avanserte online designer. Det er også den raskeste når det gjelder leveringstid når du har bestilt den online. Designeren er klar og enkel å bruke. Det gir deg umiddelbart inntrykk av hvordan ferdig produktet kan se ut. Du kan spille med det direkte på skjermen ved å velge fra de forskjellige farger, skrifter, endre din personlige tekst, dra nytte av våre tilgjengelige logoer som en kongekrone eller en sommerfugl, flytte elementene rundt og justere størrelser. Når du er fornøyd, kan du skrive inn nummeret og trykke på handlekurven.

Priser

Hvem går ikke etter et røverkjøp! Prisen betyr mye. Selvfølgelig sammenligner kundene priser, men det er viktig å ta hensyn til tre ting når man sammenligner leverandører, og det er både pris og kvalitet og service. Vi er forpliktet til å levere kvalitetsbånd med god kvalitet og en eksepsjonell service til våre kunder.

Tilgjengelighet

Du kan sikkert kjøpe billige missebånd fra Amazon, eBay eller lokale norske leverandører som har bånd til salgs på internett, men våre bånd er unike, du kan designe dem på nettet og vi produserer bestillingen din raskt.

Leverings- og transittid

Normale bånd uten utskrift sendes normalt samme dag. Vi prøver å sende online personlige tapeter samme dag. Tilpassede bånd med utskrift via e-post tar vanligvis noen dager før vi kan sende det ferdige produktet.


Vi leverer hvor som helst i Norge. Vanligvis er transittiden ca. en dag hvis din fraktadresse er lokalisert eller i nærheten av store byer i Norge som; Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad, Tromsø, Sandnes etc. Levering til fjerntliggende områder i Norge kan ta en ekstra dag eller to.