Silikonarmbånd

Kjøp silikonarmbånd med logo og tekst

Silikonarmbånd for effektiv merchandising.

Sammenlign kvalitet og pris, vi er de beste og billigste

Anmeldelser: 5,00 0 1 2 3 4 basert på 1 anmeldelser.

Silikon Armbånd

Silikonarmbånd som også kalles gummiarmbånd, er smarte, praktiske og de er her for å bli.

Leter du etter en pålitelig leverandør av silikon armbånd og gummi armbånd? Vi kan hjelpe deg med å finne den riktige løsningen til riktig pris.

Historie

De første silikonarmbåndene dukket opp i 2004 i USA og Vest-Europa. Det var hovedsakelig i forbindelse med samlingen og veldedigheten som de ble brukt. Det som virkelig økte og førte til populariteten til silikonarmbånd var "Live strong" gule silikonarmbånd som ble opprettet av syklistrytter Lance Armstrong. Armstrong fant testikkelkreft i 1996, men han klarte å overvinne sykdommen og vendte seg sterkt tilbake til sykkelsporten. Han etablerte deretter Armstrong Foundation i 1997 for å støtte kreftforskning, senere omdøpt Livestrong. Armstrong-stiftelsen og hovedsponsor Nike sluttet seg til å designe det nå kjente gule Livestrong silikonarmbåndet. 6 millioner armbånd ble produsert i utgangspunktet og ble solgt på svært kort tid. De overskytende inntektene gikk til Armstrong Foundation til støtte for kreftforskning. Etter flere år viste Lance Armstrong seg å bruke forbudte stoffer mens han deltok i sykling, og ble avskåret av hans titler. På den tiden skandalen med Armstrong brøt ut, var silikonarmbånd ikke så mye forbundet med Armstrong og tapte ikke sin popularitet på grunn av skandalen.

Bruk av silikon armbånd

Silikonarmbånd brukes fortsatt til veldedighet av stiftelser og organisasjoner. Ved å bruke silikon armbånd på håndleddet, forventes en klar melding om hva du støtter eller står for. Disse armbåndene er også mye brukt til reklame. Bedrifter og andre organisasjoner bruker det som en gave-away. Spesielle former for silikonarmbånd, som flettet design, brukes også som dekorasjon og mote.

Produksjon og materialer

Våre silikonarmbånd er laget av 100% latexfri gummi og har blitt testet trygt mot allergiske reaksjoner. Materialet er mykt, elastisk og veldig behagelig å ha på seg. Silikon i råformen er gjennomsiktig. Farger kan legges til rå silikon for å oppnå forskjellige basisfarger for armbåndene. Andre populære tilsetningsstoffer for rå silikon er glitterflak i forskjellige størrelser, og "Glow-In-The-Dark". Marmor og segmenterte fargeeffekter oppnås ved å blande en eller flere farger under produksjonsprosessen.

Forlenget (senket) områder på armbåndene kan fylles med myke emaljefarger, som også er elastiske, slik at armbåndene strekker seg uten at de fulle fargene brister. Embossede (hevede) områder av armbåndene kan være fargeutskrift ved hjelp av en spesiell film.

Embossed silikon armbånd

Den mest populære i denne kategorien er prydet silikon armbånd. Farget silikon brukes til produksjon. En form er laget i samsvar med kunstverket (tekster og logoer), og oppvarmes i en silikonblanding og helles i formen. I neste fase avkjøles silisiumet i formen, og når det er vanskelig nok frigjøres det fra formen.

Logoen / teksten senkes vanligvis halvveis inn i tykkelsen av armbåndene eller hevet over armbåndets overflate når de er preget.

Trykt silikon armbånd

Trykte silikon armbånd er delt inn i to grupper. Silketrykk utskrift (skjerm utskrift) og offset trykt, begge brukes til utskrift på glanset silikon armbånd.

Skjerm utskrift er den billigste måten å tilpasse glanset silikon armbånd med logo eller tekst. Vanligvis kan en eller to farger skrives ut på armbåndene. Når mer enn to blekk er påkrevd, brukes offsettrykk der fullfargebilder kan skrives ut på armbåndene.

Trykt silikonarmbånd eller preget + fargerikt?

I de fleste tilfeller anbefaler vi å tilpasse armbåndene ved å prege og deretter de fargede armbåndene. Fargefylling er mer holdbar og ser mye bedre ut på armbåndene, sammenlignet med utskrift. Forskjellen i pris mellom trykt og preget fargefylt er ikke så bra, noe som kan være en attraktiv faktor for å velge metoden.

Størrelser og former

Selv om det er mulig å produsere silikon armbånd med justerbare størrelser (for eksempel stropper), er dette alternativet ikke så populært. Når det gjelder silikonarmbånd, har faste størrelse armbånd en høyere etterspørsel. Standard grunnforme brukes i produksjonen for å passe noen forskjellige standardstørrelser som ekstra store, voksne, unge, barn og babyer.

Silikonarmbånd kan gjøres i nesten hvilken som helst form, bare et spørsmål om kostnad. Spesielle former av silikon armbånd krever en spesiell grunnleggende form. Flettet, sikksag, prikker og klokkeformet er mulige, bare for å nevne noen.

Design selv silikon armbånd på nettet

Hvis du trenger gravert silikon armbånd med eller uten fargefylling, har du muligheten til å bruke vår avanserte online designer, der du kan designe armbåndet ditt direkte på vår nettside. Dette er en enkel, praktisk og overskuelig måte å skreddersy ditt eget produkt på. Du har muligheter for å velge skrifter, størrelser, farger, logoer, steder, etc.

Ytterligere alternativer

Når det kreves variabel data på armbåndene, for eksempel navn, nummerering, grupper, etc., brukes lasergravering. Prosessen starter med gravering av glatte armbånd. Dybden av graveringen styres av intensiteten til laserstrålen. Lasergravering styres av et dataprogram som kan behandle informasjon fra Excel (eller bare fra en liste).

RFID-applikasjoner for silikonarmbånd blir stadig mer populære. En RFID-chip er integrert i armbåndene, noe som gjør det enkelt å transportere og skanne RFID-chips ved å feste håndleddet til en skanner. Silikonlaget gir god beskyttelse for RFID-brikken.

Silikonarmbånd kan enkelt omdannes til nøkkelringer ved hjelp av en metallklemme og en splittring. En rustfritt stål splittring er montert på armbåndet. Et metall rustfritt stålklemme presses på armbåndene for å holde splinteret på plass. Disse silikon nøkkelhengere er populære i svømmebassenger og andre steder hvor nøkler skal bæres på håndleddet.

Leverings- og transittid

Armbånd på lager sendes vanligvis samme arbeidsdag som de er bestilt. Tilpassede silikon armbånd har en produksjonstid på ca. 18 dager, og noen spesielle armbånd har opptil 24 dager med produksjonstid.

Vi leverer hvor som helst i Norge. Til store byer i Norge som; Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad, Tromsø, Sandnes etc. Levering til fjerntliggende områder i Norge kan ta en ekstra dag eller to.